Vienetta Tadında Dondurma

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 23 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    Öncelikle malzemeyi kako hariç 2 ye bölüyoruz....1,5 kahve finacı şeker ve 1 yumurtayı iyice çırpıyoruz daha sonra içine 1 bardak süt ve kremşantinin 1 paketini ekliyoruz bunu iyice çırpıyoruz şekil bırakacak kıcama geldiğinde katılaştığında çırpma işlemimiz bitiyor.
    1 adet borcam daire yada yada kar derin olacak buzluğa girebilecek derinlik tercihtir...İçini ıslatıyorsunuz hafif nemli bir şekilde kalan borcama ilk karışımı döküyorsunuz.
    Aynı işlemiyle sırasıyla tekrar yapıp tek fark içine kako ilave edip iyi çırpıyorsunuz bunuda boracamın ilk karışımın üzerine ekliyorsunuz.. ve 24 saat buzlukta bekletiyoruz.. sütlü ve kakolu nefis bir dondurma hazır...
     
  2. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. YusNes

    YusNes Popüler Üye Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    2.716
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    146
    acaba resim warmı :)))
     
  4. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  5. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    elifimm bu güzel tarifin resimlerinide bekliyoruz........
     
  6. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  7. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.663
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438