Vişneli Dondurma

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    24 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.613
    Beğenildi:
    5.138
    Ödül Puanları:
    438
    Vişneyi yıkayıp ayıklayın. Ezerek süzgeçten geçirin. Limon suyu katın.
    Şekerli suyla bir taşım kaynatın içine jelatin katın.
    Soğuduktan sonra vişneyle karıştırın.
    Buz kalıbına boşaltın, daha önce açıkladığımız gibi yumurta katıp buzlukta dondurun.
    Buz kristallerinin parçalanması için sık sık karıştırın.