VişneLi TART

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve Elif tarafından 26 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    26 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.655
    Beğenildi:
    5.192
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    2 paket eti yulaflı
    2 yemek kasığı galeta unu
    30 gr. toz seker
    1 paket dondurulmus visne
    50 gr. visne marmelatı
    Kalıpları yağlamak için margarin

    Bisküvileri mikserde incecik kıyın. Bir fincan su ilave edin ve iyice karıstırın. Olusturduğunuz
    hamuru buzdolabında bekletin toz seker ve galeta unu karıstırın.Tart kalıplarını yağlayın ve
    dolaptaki hamuru esit parçalara bölerek kalıplara yerlestirin. Hamurun üzerine hazırladığınız
    sekerli karısımı birer yemek kasığı dökün. 1900 ısıtılmıs fırında 20 dk. Pisirin fırından çıkartıp
    soğutun. Dondurulmus visneleri iyice eritin ve süzülmesini sağlayın soğuttuğunuz tartların içine
    fırça ile visne marmelatından sürün meyveleri yerlestirin ve marmelattan visnelerin üzerine de
    sürüp servis yapın.