Yahni

Konusu 'Et Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 7 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    7 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.662
    Beğenildi:
    5.193
    Ödül Puanları:
    438
    HazırlanışıEtle yağda sotelenen etlere soğan da eklenir, salça ve domatesi koyarak biraz çevir. Nohutu da ilave ettikten sonra tuzunu kimyonunu atıp yeterince su koyduktan sonra (pistiginde hafif sulu olmali) etler pişene kadar kısık ateşte pişirilir. Pilavla servis yapılır.Öğlen menusu için tercih edilmesi bebişlerde gaz olayı yüzünden daha iyi olur. Afiyet olsun.