yalancı afyon kaymagı rulo şeklinde

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve MaSaL24 tarafından 3 Şubat 2010 başlatılmıştır.

    3 Şubat 2010
    Konu Sahibi : MaSaL24
  1. MaSaL24

    MaSaL24 rabbime binlerce şükür Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2009
    Mesajlar:
    738
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    çok kolay yapılan bol hindistan cevizli yalancı afyon kaymagı damakta tadını bıraktıran cinsinden :)

    sütü,unu,şekeri,margarini tencereye koyup pişirin..
    kare yada dikdörtgen borcama bolca hindistan cevizini dökün üstüne pişen karışımı dökün soguduktan sonra üstüne krem şantisini dökün üstüne yine bolca hindistan cevizi döküz buz dolabında bekletin

    1 litre süt
    7 yemek kaşıgı şeker
    6 kaşık un
    yarım paket margarin
    1 poşet krem şanti
    süsleme için damla çikolata veya fıstık ceviz size kalmış

    kaymagı dolaptan çıkarın ince uzun şekilde küçük küçük kesin ve rulo yapın üzerinide istediginiz malzemeyle süsleyin afiyet olsun ...resim hemen aşagısında
     
  2. 3 Şubat 2010
    Konu Sahibi : MaSaL24
  3. MaSaL24

    MaSaL24 rabbime binlerce şükür Üye

    Katılım:
    17 Ocak 2009
    Mesajlar:
    738
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
  4. 8 Şubat 2010
    Konu Sahibi : MaSaL24
  5. royall

    royall yaşamak herşeye rağmen Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    2.214
    Beğenildi:
    13
    Ödül Puanları:
    106
    görüntü süper olmuş kırmızı tabakta beyaz afyon kaymağı eminim tadıda öledir,inşlh deneyecem bende bu tarifi ellerine sağlıkk