Yalancı tavuk göğsü/hat.korkut üyemizden

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 22 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    22 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.620
    Beğenildi:
    5.147
    Ödül Puanları:
    438
    Bütün malzemeleri tencereye koy karıştırarak pişir.fokurdama başlar pişince ,altını kısarak biraz daha yani 5dk daha pişirin.Ama sürekli karıştırmanız gerekiyor.sonra derin bi kaba boşaltın mikserle 10dk çırpın.Islatılmış yada yağlanmış cam tepsiye dök.dolaba koy beklet.soğuduktan sonra dolaba koyun.dilimleyerek servis yapın.Üzerine tarçın,hindistan cevizi,fındık,ceviz dökebilirsiniz.Çikolata sosuda dökebilirsiniz
    afiyet olsun eminim çok beğeneceksiniz.
     
  2. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. EU2

    EU2 Guest

    ben bunu yapıyorum çok güzel oluyor şekeri bir su bardağı koyuyorum vanilyayıda kaba koyduktan sonra döküyorum ve mikserle çırpıyorum tavsiye edrim süper oluyor
     
  4. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  5. Elis

    Elis Guest

    benim bi tanidigimin sayesinde bu tatli ile tanistim ve hastasiyim o gunden beri........ama bende tarifi yoktu,yarin ilk isim bunu yapmak olacak.....yanliz anlamadim ,buzluga konmiycak dime sogumasi icin,tanidik oyle yapiyoduda.........
     
  6. 23 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  7. EU2

    EU2 Guest

    çabuk soguması için bende buzluga koyuyorum ama normail sogutucuyada koyulsbilir püf noktası çok çırpmak ve krema gibi olmasını saglamak