yalancı tavuk göğsü (resimli)

Konusu 'Kekler - Pastalar' forumundadır ve ema1 tarafından 18 Eylül 2009 başlatılmıştır.

    18 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  1. ema1

    ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye

    Katılım:
    10 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    19.451
    Beğenildi:
    7.389
    Ödül Puanları:
    238
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
    k iş olarak
    1 paket bisküti un gibi olana kadar robottan geçirin
    ve dörtgen bir borcama yayın bisküitleri .
    3 bardak sütü tencereye boşaltın içine 2 kaşık un,
    2 kışık nişastayı ve 1 bardak şekeri ekleyerek mikser ile topaklanmdan karıştırın ocağın ateşini ise ilk başta hızlıya açın kaynamaya başlayınca kısın iyice katı pudding kıvamına gelince ocağın ateşini söndürün. ılıyınca borcama serpilmiş büsküitlerin üstüne yayın ve soğuduktan sonra üstüne krem şantiyide yayın, buzlukta 15 dakika soğutun sonra servis edin

    afiyet olsun

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    2.5 s.bardağı süt
    2 kaşık un
    2 kaşık buğday nişastası
    1s.bardağı şeker
    1 paket pöti bör
    bisküit kakaolu

    bu tarife yağ eklenmemiştir
    --------------

    1 bardak süt
    1 paket krem şanti

    ilk iş olarak
    1 paket bisküti un gibi olana kadar robottan geçirin
    ve dörtgen bir borcama yayın bisküitleri

    1 bardak süt ile krem şanti hazırlayın
     

    Ekli Dosyalar:

    Son düzenleme: 21 Kasım 2010
  2. 19 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  3. Ankara

    Ankara Aktif Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2009
    Mesajlar:
    676
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    86
    eline sağlık cnm çok severim tavuk göğsünü :)
     
  4. 23 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  5. ema1

    ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye

    Katılım:
    10 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    19.451
    Beğenildi:
    7.389
    Ödül Puanları:
    238
    ]eline sağlık cnm çok severim tavuk göğsünü
    afiyet olsun buradaki tarif özellikle fazla kilo yapmayan tarif çünkü yağ eklemedim
     
  6. 27 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  7. nursena

    nursena Popüler Üye Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2008
    Mesajlar:
    7.246
    Beğenildi:
    5.984
    Ödül Puanları:
    238
    sadece krem şantimi yani benmi okuyamadım donuyomu benim bildiğim unla falan muhallabi gibiydi
     
  8. 28 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  9. ema1

    ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye

    Katılım:
    10 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    19.451
    Beğenildi:
    7.389
    Ödül Puanları:
    238

    içinde 2 kaşık un ve 2 kaşık buğday nşastası var

    soğuduktan sonra üstüne kremşantiye yayacaksın oda 20 dakika buzlukta soğuyacak
     
  10. 28 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  11. nursena

    nursena Popüler Üye Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2008
    Mesajlar:
    7.246
    Beğenildi:
    5.984
    Ödül Puanları:
    238
    teşekkür ederim ben bi yerde arkadaşım deişik yapmıştı büyük fırın tepsisine aynı bisküvi koyup incecik yaymış 4 er parmak kalınlıkta şerit kesmiş o şeritleride azçık yuvarlamış kesmiş kazandibi gibi görünümü güzeldi denicem bisküvi hafif ve güzel olur sanırım
     
  12. 28 Eylül 2009
    Konu Sahibi : ema1
  13. ema1

    ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye

    Katılım:
    10 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    19.451
    Beğenildi:
    7.389
    Ödül Puanları:
    238
    kolay gelsin sen 2.5 bardak süt ile yap daha katı oluyor
    ve acaip hafif ve lezetli benim ergen kızım var o yapıyor dün de yaptı yedik

    sanada afiyet olsun !!opuyorumnanaktan
     
  14. 23 Mart 2013
    Konu Sahibi : ema1
  15. de_niz

    de_niz Yol arkadaşım Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2013
    Mesajlar:
    5.483
    Beğenildi:
    85
    Ödül Puanları:
    93
    Gözüm gönlüm açıldı vallah ellerine sağlık