Yalancı tavuk göğsü

Konusu 'Tatlılar' forumundadır ve Elif tarafından 27 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    27 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.613
    Beğenildi:
    5.138
    Ödül Puanları:
    438
    bütün malzemeleri tencereye koy karıştırarak pişir.fokurdama başlar pişince ,altını kısarak biraz daha yani 5dk daha pişir.ama sürekli karıştırman gerekiyo.sonra derin bi kaba boşalt mikserle 10dk çırp.ıslatılmış yada yağlanmış cam tepsiye dök.dolaba koy beklet.soğuduktan sonra dolaba koy.dilimleyerek servis yap üzerine tarçın,fındık,ceviz dökebilirsin
     
  2. 31 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. Luna23

    Luna23 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    23 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.591
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    tesekürler tarif icin bugün ilk defa denicem :)

    bu tatliyi bilmiyodum yemekteyiz programinda gördüm cok güzele benziyo bakalim nasi olcak

    buarada bide tavuk gögsü diye bi tarif var ikisi ayni sey dimi yalanci tavuk gögsüyle?
     
  4. 1 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. Luna23

    Luna23 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    23 Ekim 2008
    Mesajlar:
    1.591
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    bugün yaptim cok güzel oldu :)

    ama teyzelerime sordum onlarda tavuk gögsüne nisasta koyulur dediler

    ben bu tarife göre yaptigim icin nisasta koymadim keserken cok dagildi tatli

    nisasta koysam daha mi iyi olur?

    ve bu tarife göre ne kadar nisasta koymam gerek?