Yanardağ Kebabı

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve NILBERA tarafından 26 Eylül 2007 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    26 Eylül 2007
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    Malzemeler
    Yarım kg kıyma (köfteİik orta yagh)
    1 baş soğan (rende)
    1 yemek kaşığı süt
    Yeteri kadar tuz, karabiber, köfte baharı, kimyon
    2-3 dilim bayat ekmek için (ufalanmış)
    1 adet yumurta akı
    2 adet tırnakİı pide
    3 adet orta boy patates
    2 adet doğranmış domates
    1 dïş sarımsak.
    1 su bardağı yoğurt (suyu süzüİmüş)
    1 yemek kaşığı tereyağı
    1 tatlı kaşığı kırmızı biber
    Kızartmak için: 1 su bardagı sıvı yağ


    Yemeğin Tarifi
    Pideleri fırında ısıtın. Kızarmaya yüz tutunca kırmızı biberi tereyağda kızdırın. Pideleri servis tabağına yerleştirin. Üzerine kızdırdığınız yağı dökün. Köfteleri hazırlayıp kızgın yağda kızartın.
    Önce patatesİeri kızartıp servis tabağına üst üste geİecek şekiİde koyun. Köfteleri koyun. Üzerine çırpıİmış yoğurt koyun. Domates ile yağı sarımsağı ateşte öldürün. En üstüne aİacalı şekilde iİave edip sıcak olarak servise sunun.
    alıntıdır
     
  2. 7 Ocak 2010
    Konu Sahibi : NILBERA
  3. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    bos icerik nedeniyle kapatiyorum
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.