Yaprak sarmasının Püf Noktası

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve YAREM tarafından 30 Mart 2008 başlatılmıştır.

    30 Mart 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  1. YAREM

    YAREM Yeni Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    selam arkadaslar, cogu ev hanımı gıbı bende gunumun cogu vaktını mutfakta gecırıyorum.....baska bılen var mı bılmıyorum ama... yaprak sarmasını ben artık tencereye dık yerlestırıyorum...yanı mum gıbı dıkıyorum...boylece heryerı bır pısıyor...aklınızda bulunsun... bu arada mutlaka lımon dılımlerı yerlestırıyorum aralarına,, bır de suyunu cekmesıne yakın... yag kızdırıp sarmısaklı kırmızı bıberlı sosu uzerıne dokuyorum..benım gıbı yemeklerde kırmızıyı sevenler deneyebılır...afıyet olsun...
     
    Son düzenleme: 30 Mart 2008
  2. 30 Mart 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  3. kedicik81

    kedicik81 işte yanlızlık ben buyum Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.693
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    38
    bende bazen boyle yapıyorum bır arkadasım solemıstı ıse yarıyor dıgrusu
     
    tutku bunu beğendi.
  4. 30 Mart 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  5. YAREM

    YAREM Yeni Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    selam canım elıne saglık,, bu arada duduklude nasıl pısırıyorsun ne kadar tutuyorsun... hava vermeye baslayınca altını kısıyorsun degılmı sende... kıstıktan sonra kac dk daha pısırıyorsun..bende denerım bu sekılde...
     
  6. 11 Nisan 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  7. Diamond

    Diamond Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    754
    Beğenildi:
    1
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar yatık konunca da her yei pişiyor ne demek istediğinizi anlayamadım ama bir de sizinkini deneyeceğim bakalım farklı mı?
     
    HAMBOSPARA bunu beğendi.
  8. 14 Nisan 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  9. YAREM

    YAREM Yeni Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0


    hayır canım en alttakıler bıraz daha lapa kalıyor, ustte kalanalar daha dırı oluyor ya ondan bahsedıyoruz.. dık olunca suyun ıcınde kalan yerı cok az oldugundan heryerı bır pısıyor canım... faydasını goreceksın Afıyet olsun..:içelim:
     
  10. 24 Nisan 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  11. EU1

    EU1 Guest

    ilk defa duyuyorum çok ilginçç denicem
     
  12. 8 Eylül 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  13. pembepatron

    pembepatron Yeni Üye Pro Üye

    Katılım:
    5 Eylül 2008
    Mesajlar:
    5.744
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Egeye giderken yollarda delikli güveçten dolma kapaklari var onlarda çok işe yariyor
     
  14. 8 Eylül 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  15. ccerence

    ccerence Guest

    ama ben birinde yaktım.haberiniz olsun yanarsa hepsi yanar.
     
  16. 8 Eylül 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  17. ayxsxel

    ayxsxel Yeni Üye Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    331
    Beğenildi:
    0
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya ben anlamadım sımsıkı birbirlerine yapıştırmak gerekiyo galiba di mi?bi resim olsaydı keşke
     
  18. 8 Eylül 2008
    Konu Sahibi : YAREM
  19. filizim

    filizim Aktif Üye Üye

    Katılım:
    29 Ocak 2007
    Mesajlar:
    4.713
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    38
    Arkadaşlar ben içini nasıl hazırlıyorum bakın çiğ pirinç,küp küp doğranmış domates,biber(ince kıyılmış),maydanoz,sarımsak,soğan,kimyon,karabiber,tuz..v.s,zeytinyağı,salça,tavul bulyon 1 tane....

    Tencereye döşerken tencerenin dibine yaprağı saplarını döşeyin,üzerine yuvarlak patates dilimleri,sonra yaprakları dizin normal yatay..Hepsi güzelce pişer ve tadına inanamayacaksınız.....