Yemek çok acı olursa?

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve NurDer tarafından 30 Ekim 2007 başlatılmıştır.

    30 Ekim 2007
    Konu Sahibi : NurDer
  1. NurDer

    NurDer Üye Üye

    Katılım:
    18 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    402
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Kızlar taze fasülye yaptım ama evde sadece biber salçası vardı ama malesef felaket acı oldu:KK43:( yağlıya tuzluya çözüm var biliyorum ama acıya bir çözüm varmıdır? bilen varsa yardım etsin yazık bir tencere yemek ... :KK43:((kafamçokkarıştı
     
  2. 1 Kasım 2007
    Konu Sahibi : NurDer
  3. AskKirintisi

    AskKirintisi Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Canım havuç koy. Tatlı bir sebze olduğu için acıyı alır.
     
  4. 12 Kasım 2007
    Konu Sahibi : NurDer
  5. öykümnur

    öykümnur Guest

    benimde aklımda olsun kendimce patates te iyi olur derler ama [sizinde aklınızda bulunsun
    /B]
     
  6. 22 Kasım 2007
    Konu Sahibi : NurDer
  7. AskKirintisi

    AskKirintisi Yeni Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0


    Patatesi tuzlu olduğu zaman yaparım ben ama aklımda olsun sevgiyle.....
    Şeniz
     
  8. 27 Şubat 2008
    Konu Sahibi : NurDer
  9. busem68

    busem68 çok şükür Allah'ım Üye

    Katılım:
    26 Şubat 2008
    Mesajlar:
    1.293
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Nohut yaptım fakat tuzunu fazla kaçırmışım ne yapabilirim patatezmi koysam acaba :sm_confused:
     
  10. 6 Mart 2008
    Konu Sahibi : NurDer
  11. EU1

    EU1 Guest

    HAVUÇ KOYMAK İŞİME ÇOK YARICAK BEN BAZEN ÇOK KAçırıyorum ACIYI