Yemeklere pratik soğan kullanımı

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve sevdemm tarafından 18 Mart 2009 başlatılmıştır.

    18 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  1. sevdemm

    sevdemm ALLAHIMDAN HAYIRLISI Üye

    Katılım:
    5 Mart 2009
    Mesajlar:
    2.339
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    148
    Arkadaşlar ben soğanları fazlaca doğruyorum yada rondodan geçiriyorum. Onları birer yemeklik buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa atıyorum. Yemek yaparken çok pratik oluyor. Hem zamandan kazanıyorsunuz hemde gözleriniz herseferinde yanmıyor. Özellikle çalışan hanımlara tavsiye ederim.
     
  2. 18 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  3. hxuxzxuxn_yxixlxix

    hxuxzxuxn_yxixlxix Popüler Üye Üye

    Katılım:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    7.682
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    146
    ben bunu denedım ama soganlar donunca öluyo ve tadı berbat oluyo
     
  4. 18 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  5. sevdemm

    sevdemm ALLAHIMDAN HAYIRLISI Üye

    Katılım:
    5 Mart 2009
    Mesajlar:
    2.339
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    148
    bilmem ben hep öyle yapıyorum çok pratik oluyor hem dondurulmuş hazır soğan varya onun gibi işte
     
  6. 19 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  7. AskKirintisi

    AskKirintisi Popüler Üye Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.817
    Beğenildi:
    20
    Ödül Puanları:
    108
    Ben özellikle dondurucuya atmak için yapmıyorum ama soğanı fazla doğradığımda yarısını atıyorum, yemeklerde büyük kolaylık oluyor, tadındada değişme felan hissetmedim ben, hem zaten pişerken çlen soğanın tadı nasıl kötü olabilir ki.
     
  8. 19 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  9. sevdemm

    sevdemm ALLAHIMDAN HAYIRLISI Üye

    Katılım:
    5 Mart 2009
    Mesajlar:
    2.339
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    148
    bencede büyük kolaylık tadı değişmiyor gayet normalde nasıl koyuyorsak öyle oluyor.
     
  10. 20 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  11. lame

    lame Guest

    iy fikir kızlar bende deneyeceğim
     
  12. 24 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  13. saadetzinciri

    saadetzinciri sevgi emek ister......... Üye

    Katılım:
    24 Mart 2009
    Mesajlar:
    31
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    bende öyle yapıyorum paylaşım için tşk ederim
     
  14. 25 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  15. nanelinargile

    nanelinargile Popüler Üye Üye

    Katılım:
    24 Şubat 2008
    Mesajlar:
    378
    Beğenildi:
    6
    Ödül Puanları:
    108
    Buzdolabının buzluğu olur di mi kızlar? Derin dondurucu şart değildir herhalde. :uhm:
     
  16. 27 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  17. sevdemm

    sevdemm ALLAHIMDAN HAYIRLISI Üye

    Katılım:
    5 Mart 2009
    Mesajlar:
    2.339
    Beğenildi:
    19
    Ödül Puanları:
    148
    tabi canım olur herkezin evde derin dondurucu yok zaten
     
  18. 28 Mart 2009
    Konu Sahibi : sevdemm
  19. _zhy_

    _zhy_ mis kokulu yalanlar x)) Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2008
    Mesajlar:
    238
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    peki pişirirken buzunun çözülmesini mi bekliyorsunuz yoksa hemen tencereye mi koyuyorsunuz yani diğer sebzelerdeki gibi çözülmeden mi pişirmek gerekir ..fisfisfisCADIARZUaslında benim bu çözdürme yada çözdürmeme konusunda kafam karıştı hangisi doğru yaa. nişanlandım da böle şeylere ilgim arttı cevaplarsanız çok çok sevinecem