Yeşil Mercimekli Erişte

Konusu 'Makarnalar' forumundadır ve Elif tarafından 8 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    8 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.653
    Beğenildi:
    5.192
    Ödül Puanları:
    438
    Erişteleri kaynar suda haşlayın. Haşlarken erişteler birbirine yapışmasın diye suyun içine bir miktar zeytinyağı ve tuz koyun. Bir tavada tereyağını eritip küp küp doğradığınız patatesleri kızartın. Mercimekleri haşlayın. Erişteleri süzdükten sonra genişçe bir kapta haşlanmış erişteleri, mercimekleri ve tereyağında kızartılmış patatesleri karıştırın. Baharatları ekleyip harmanladıktan sonra ceviz içiyle eriştelerin üzerini süsleyip servis yapın
     
  2. 4 Mayıs 2010
    Konu Sahibi : Elif
  3. okalyptya

    okalyptya Aktif Üye Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2010
    Mesajlar:
    54
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ellerıne saglık...