Yoğurtlu Pirasa

Konusu 'Sebze Yemekleri' forumundadır ve Elif tarafından 26 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    26 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.623
    Beğenildi:
    5.152
    Ödül Puanları:
    438
    [​IMG]



    1 kg pirasa
    1 su badagi pirinc
    2 su bardagi su
    Sarimsakli yogurt
    Siviyag
    Kirmizi toz biber

    Pirasalar dogranir ve yikanir, duduklude su ilavesiyle 15 dk pisirilir. Soguyan pirasalarin uzerine sarimsakli yogurt dokulur. Sarinsakli yogurdun uerine de kirmizi biberli kizdirilmis yag dokulur. Afiyet seker olsun
    kaynak:gulidem.blogcu.com