Yörük Kebabı (4 Kişilik)

Konusu 'Kebaplar' forumundadır ve NILBERA tarafından 26 Eylül 2007 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    26 Eylül 2007
    Konu Sahibi : NILBERA
  1. NILBERA

    NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    6.271
    Beğenildi:
    82
    Ödül Puanları:
    153
    Malzemeler
    250 gram kuşbaşı kuzu eti
    1 adet domates,
    1 adet soğan
    2 adet biber,
    15 adet mantar
    1 su bardağı bezelye
    1 adet kabak, tuz
    1 çay bardağı ayçiçek yağ
    1 buçuk su bardağı erişte
    1 buçuk su bardağı kasar peyniri


    Yemeğin Tarifi
    Domates ve soğanı yemeklik doğrayın. Kuşbaşı etle birlikte, kısık ateşte 20 dakika pişirin. 2 adet biberi ve 1 adet kabağı küp biçiminde doğrayın. 15 adet mantarı ortadan ikiye kesin. Bezelyeleri de ekleyip tencereye alın. Tuzunu ilave edin.
    Başka bir tencerenin içine, 1 çay bardağı sıvı yağı dökün. Üzerine su ilave edin. Kaynayınca tuz serpin, 1 buçuk su bardağı erişteyi haşlayın. Tencereden alıp, süzün.
    Erişteleri fırın tepsisine yayın. Üzerine sebzelerle sote ettiğiniz etleri yayın. En üste 1 buçuk su bardağı kasar peyniri rendesini serpin. Sıcak servis yapın.
    alıntıdır
     
  2. 28 Nisan 2008
    Konu Sahibi : NILBERA
  3. jasminn_23

    jasminn_23 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.010
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    106
    bu tarifi yapan varmı nasıl oluyor acaba?deneyen varsa paylaşırsa çok sevinirim
     
  4. 7 Ocak 2010
    Konu Sahibi : NILBERA
  5. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    bos icerik nedeniyle kapatiyorum
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.