Yorumlarsanız çok sevinirim.

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve yosunnk tarafından 9 Ekim 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    9 Ekim 2010
    Konu Sahibi : yosunnk
  1. yosunnk

    yosunnk Aktif Üye Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2010
    Mesajlar:
    147
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    41
    SİZCE NASIL SONUÇLAR?
    TSH= 1,24 0,34-5,6
    FSH= 5,87 öZEL Referans değerler
    post menapoz 16,74-111,59
    luteal faz 1,79-5,12
    ovulasyon fazı 4,54-22,51
    foliküler faz 3,85-8,78

    LH= 4,32 post menapoz 10,87-58,64
    luteal faz 1,20-12,86
    ovulasyon fazı 19,18-103,03
    foliküler faz 2,12-10,89

    ESTRADİOL= 44,88 post menapoz 20-88
    luteal faz 80-273
    ovulasyon fazı 62-534
    foliküler faz 24-114

    PROLAKTİN=8,82
    ADETİN 2.GÜNÜ YAPILDI.KİST FALAN YOK BİŞEY YOKMUŞ YANİ...
     
  2. 13 Ekim 2010
    Konu Sahibi : yosunnk
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Merhaba ,

    Sonuçlarınız Normal sınırlar içerisinde.

    Saygılarımla
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.