yorumlarsanız sevinirim

Konusu 'Tüp Bebek Yöntemi ile Çocuk Sahibi Olmak.' forumundadır ve bbeydam tarafından 13 Ekim 2010 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    13 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  1. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    pko hastasıyım kılo problemın var komen kullandım yorumlarsanız sevinirim





    50gr açlık kan sekerı 79mg/dl 74.00-106.00 mg/dl
    50gr 1.saat kan sekerı 121mg/dl 74.00-106.00 mg/dl

    insülin 7,63uIU/ml 0.00-29.10uUI/ML
    kortizol 11,1 ug/dl 5.00-25.00ug/dl
    tsh 5,72ug/dl 0.40-4.00ug/ml
    ft4 0.993ng/dl 0.80-1.90ng/dl
    prolaktin 8,86 kadın–1.90-25.00ng/ml
     
  2. 18 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  3. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    MErhaba

    TSH hormonunuz gördüüğünüz gibi normal sınırların üzerinde üreme fonksiyonları açısından bu değerin 3,5 un altına indirilecek bir tedavi uygulanması gerekir.Bunun eçinde bir Endokriniloji yada Dahiliye doktorundan yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla.
     
  4. 20 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  5. bbeydam

    bbeydam Aktif Üye Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2009
    Mesajlar:
    345
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    yorumunuz için cok tesekkur ediyorum doktor bey
     
  6. 26 Ekim 2010
    Konu Sahibi : bbeydam
  7. Bahceci

    Bahceci Yeni Üye Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    7.574
    Beğenildi:
    14
    Ödül Puanları:
    0

    Merhaba


    Rica ederim
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.