Yumurtalı Makarna

Konusu 'Yumurta Yemekleri' forumundadır ve Halikarnas tarafından 20 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

    20 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Halikarnas
  1. Halikarnas

    Halikarnas DÖNDÜM Pro Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2008
    Mesajlar:
    15.417
    Beğenildi:
    30
    Ödül Puanları:
    198
    kişi başı yalnızca 376 Kalori

    Makarnayı daha önceden hazırlayın ve süzün. Yağlanmış teflon bir tavaya makarna, peynir ve fesleğenleri ekleyin (dilerseniz fesleğen yerine maydanoz da kullanabilirsiniz) ve karıştırarak orta ateşte pişirmeye başlayın. Ardından, daha önceden haşladığınız ve küp küp doğranmış sebze karışımınızı ekleyin, karıştırmaya devam edin (sebze karışımına dilerseniz mantar, biber, domates ekleyebilirsiniz). 5-10 dakika boyunca pişirin ve makarnanın içinde 4 tane delik açın (yumurtaların tavaya değmesi ve kolay pişmesi için). Bu deliklere yumurtaları kırın ve kapağını kapatarak yumurta sarıları çok fazla sertleşmeden 5-7 dakika pişmesini bekleyin.

    4 yumurta / 200 gram makarna / 250 gram süzme peynir / 200 gram haşlanmış Brokoli, karnıbahar, havuç karışımı / Kuru fesleğen / Tuz ve biber

    Afiyet olsun.....
     
  2. 20 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Halikarnas
  3. Halikarnas

    Halikarnas DÖNDÜM Pro Üye

    Katılım:
    24 Kasım 2008
    Mesajlar:
    15.417
    Beğenildi:
    30
    Ödül Puanları:
    198
    [​IMG]
     

    Ekli Dosyalar:

  4. 21 Temmuz 2009
    Konu Sahibi : Halikarnas
  5. incitanemtuana

    incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Pro Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2007
    Mesajlar:
    25.557
    Beğenildi:
    21
    Ödül Puanları:
    198
    nerden buldun bunlari sardusum
    buda cok ilginc bir tarif
    cok ilgimi cekti insallah denicem birgünzemuszemus