Yumurtalı şıpşı/Kafkas

Konusu 'Dünya Mutfakları' forumundadır ve Elif tarafından 17 Ocak 2009 başlatılmıştır.

    17 Ocak 2009
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.651
    Beğenildi:
    5.190
    Ödül Puanları:
    438
    Haşlanmış katı yumurtalar dörde bölünür.
    Ceviz içi, biber, sarımsak ve ekmek içi kıyma makinasından birlikte geçirilir.
    Kıyma makinasından çıkan bu karışıma soğuk et suyu, kişniş, kara biber ve tuz ilave edilir, karıştırılır.
    İnce doğranmış soğan cevizin yağı ile kavrulur ve karışıma ilave edilir, yumurtaların üzerine dökülür.
    Kaynak: Saffet SELAMOĞLU / UBIH