Yuvarlama tarifi/Gaziantep

Konusu 'Yöresel Yemekler' forumundadır ve EU1 tarafından 27 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    27 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  1. EU1

    EU1 Guest

    pırıncı yıka suzgece koy.soganı ınce ınce kıyın etı pırıncı tuzu karabıberı ve soganı et makınasında cekın.eger et makınanın yoksa once pırıncı rondoda un halıne getırın sonra hepsını karıstırıp ıyıce yogurun.parcalar alarak 10 cm ıncelıgıne getır.mınık mınık bolup nohuttan daha kucuk olacak sekılde yuvarlayın.tenverede suyu kaynatıp suzgecı koyun.yuvarladıgınız yuvarlamaları bu sekılde haslayın.sogusun.kemıklı etı nohutla pısırın.baska bır tencerede suzme yogurdu 1 yumurtayı ve unu ıyıce karıstırarak pısırın sureklı karıstırınkı kesılmesın.sonra etlı sudan kasık kasık alarak dengeleyın ve bosaltın.1 tasım kaynasın.yuvarlamaları ıcne atın oda bır tasım kaynasın uzerıne nanelı yag dokun
     
  2. 28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  3. Selen_Ay

    Selen_Ay Popüler Üye Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2007
    Mesajlar:
    3.209
    Beğenildi:
    1.871
    Ödül Puanları:
    163
    teşekkür ederim ama resim de ekleseniz hoş olmaz mı =(
     
  4. 28 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : EU1
  5. EU1

    EU1 Guest

    resim ekleme imkanımız yok ne yazıkki cnm
     
  6. 29 Haziran 2010
    Konu Sahibi : EU1
  7. meryemtepe

    meryemtepe Yeni Üye Üye

    Katılım:
    28 Ocak 2010
    Mesajlar:
    296
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkürler