Zetinyağlı barbunya

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve Elif tarafından 24 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    24 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.639
    Beğenildi:
    5.174
    Ödül Puanları:
    438
    Barbunyaların kabuklarını temizleyin.
    Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayın.
    Domatesi rendeleyin.
    Soğanları ve sarımsağı zeytinyağında kavurun.
    Diğer malzemeleri ekleyip üzerini geçecek kadar su koyun.
    Ağır ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
    kaynak:devletsah.com
     
  2. 22 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Elif
  3. ozlem71

    ozlem71 MİMOZA ÇİÇEĞİM... Pro Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2009
    Mesajlar:
    2.991
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    106
    yapıcam bende yarın inşallah barbunya
     
  4. 22 Haziran 2009
    Konu Sahibi : Elif
  5. HanimKelesimiGetir

    HanimKelesimiGetir TEK DİL TEK VATAN Pro Üye

    Katılım:
    20 Mart 2008
    Mesajlar:
    83.280
    Beğenildi:
    34.024
    Ödül Puanları:
    563
    Akşam yemeğinde barbunya var elifcim afiyetle yiyecem kaydirigubbakcemile3
     
  6. 29 Ağustos 2009
    Konu Sahibi : Elif
  7. ilenia

    ilenia 3 melek annesi Üye

    Katılım:
    20 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    342
    Beğenildi:
    3
    Ödül Puanları:
    86
    en sevdigim zeytinyagli bu ama ben ek olarak suyunu cektikten ve soguduktan sonra limon ve yarim demet maydanoz koyup karistiriyrum masaya soguk meze tabaginda servis yapiyorum denemek isteyenlere tavsiyemdir...afiyet olsun
     
  8. 28 Eylül 2009
    Konu Sahibi : Elif
  9. çiçek64

    çiçek64 Popüler Üye Üye

    Katılım:
    13 Haziran 2008
    Mesajlar:
    808
    Beğenildi:
    4
    Ödül Puanları:
    108
    ama kızlar hepsini bir koyunca hepsi aynı anda pişiyormu?
     
  10. 24 Ekim 2009
    Konu Sahibi : Elif
  11. sorr

    sorr Aktif Üye Üye

    Katılım:
    15 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    123
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    çok severim güzel bir yemek ellerinize sağlık.
     
  12. 28 Aralık 2009
    Konu Sahibi : Elif
  13. EcMeL

    EcMeL Popüler Üye Üye

    Katılım:
    25 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.693
    Beğenildi:
    2
    Ödül Puanları:
    106
    hayır pişmiyor.
    barbunyaları ben önce haşlarım kara suyunu akıtırım.
    sonra hepsini tekrar pişiririm.
     
  14. 2 Haziran 2011
    Konu Sahibi : Elif
  15. samanci

    samanci Aktif Üye Üye

    Katılım:
    18 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    26
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    elinize sağlık..