Zeytinyağli Barbunya için bir öneri..

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve _Kırmızı_ tarafından 13 Mart 2008 başlatılmıştır.

    13 Mart 2008
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  1. _Kırmızı_

    _Kırmızı_ Guest

    Merhaba, zeytinyağlı barbunyayı sevmeyen yoktur. Bu yemeğe piştikten sonra(!) biraz tarçın ilave ederek yemeyi deneyin. Çok lezzetli oluyor. yerimseniben
     
  2. 18 Mart 2008
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  3. YAREM

    YAREM Aktif Üye Üye

    Katılım:
    6 Aralık 2007
    Mesajlar:
    409
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    anaaa hıc boyle bırsey duymamıstım ben... denıcem en kısa zamanda tesekkurler canım
     
  4. 29 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  5. GozdeMelek

    GozdeMelek Aktif Üye Üye

    Katılım:
    19 Mart 2007
    Mesajlar:
    72
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    86
    ilgic,deniicem.tesekürler
     
  6. 29 Ağustos 2010
    Konu Sahibi : _Kırmızı_
  7. mutsuz82

    mutsuz82 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! ÜZGÜN Üye

    Katılım:
    11 Mart 2009
    Mesajlar:
    692
    Beğenildi:
    142
    Ödül Puanları:
    48
    Tarçın mı? zeytinyağlı barbunya ya aaaa bir yaşıma daha girdim valla çok tuhaf hemen barbunya yapıp denemem lazım çok merak ettim.