Zeytinyağlı barbunya

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve berfinsena tarafından 13 Temmuz 2008 başlatılmıştır.

    13 Temmuz 2008
    Konu Sahibi : berfinsena
  1. berfinsena

    berfinsena Çalıkuşu&Ömrüm Pro Üye

    Katılım:
    10 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.344
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    Ayıklanmış barbunyaları tencerede 20 dakika kaynatıp, suyunu süzün. Başka bir tencereye zeytinyağını koyun, küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları yağda kavurun. Küp küp doğranmış havuç, patates ve doğranmış domatesleri ilave edin. Barbunyaları da ekleyin. Bir buçuk su bardağı suyu, tuzu ve şekeri koyup sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alıp, üzerine doğranmış maydanoz serpin.
     
  2. 14 Haziran 2011
    Konu Sahibi : berfinsena
  3. berfinsena

    berfinsena Çalıkuşu&Ömrüm Pro Üye

    Katılım:
    10 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.344
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    yazdığım tarif neden yok
     
  4. 18 Eylül 2011
    Konu Sahibi : berfinsena
  5. odelyon

    odelyon Aktif Üye Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2011
    Mesajlar:
    31
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    31
    Tarif yok ama acayip canim cekti yahu.