Zeytinyağlı havuç

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve Elif tarafından 19 Kasım 2008 başlatılmıştır.

    19 Kasım 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.632
    Beğenildi:
    5.166
    Ödül Puanları:
    438
    Havuçlar verevine dilimlenir. Kızdırılmış zeytinyağında küp doğranmış soğanla birlikte sararana kadar kavrulur. pirinçler aklenip üzerine de dört su bardağı su konur. Tuz ve şeker eklendikten sonra pişmeye bırakılır. Suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirilir. Ateşten alındıktan sonra limonun suyu eklenir ve kapaklı bir borcam içinde buzdolabına kaldırılır.
     
  2. 12 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  3. buzdevri

    buzdevri **** Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    5.660
    Beğenildi:
    12
    Ödül Puanları:
    148
    keşke resim olsaydı ,lezzetli gibi duruyor.. teşekkürler
     
  4. 25 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  5. snberkay

    snberkay Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2008
    Mesajlar:
    83
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Bencede resim olsaydı daha açıklayıcı olurdu:)
    ellerine sağlık arkadaşım