Zeytinyağlı Mercimek

Konusu 'Zeytinyağlılar' forumundadır ve Elif tarafından 2 Aralık 2008 başlatılmıştır.

    2 Aralık 2008
    Konu Sahibi : Elif
  1. Elif

    Elif Onur Üyesi Pro Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    24.627
    Beğenildi:
    5.161
    Ödül Puanları:
    438
    Akşamdan ıslattığınız yeşil mercimekleri, sıcak suda haşlayın.
    Suyunu süzüp, bir kenarda bekletin.
    Bir kapta zeytinyağını, doğranmış yeşil soğanları, kıyılmış dereotunu, hardal, limon suyu, nar ekşisi, tuzu ve kırmızıbiberi karıştırın.
    Sıcak mercimeklerin içine hazırladığınız sosu döküp, karıştırın. Servis yapın.
    kaynak:sadecebiz.net