zum yaprgani nasil saklamaliyim

Konusu 'Mutfak Püf Noktaları' forumundadır ve almis tarafından 30 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

    30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  1. almis

    almis Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    42
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    lutven bana yardim edermisiniz uzum yapragini nasil saklayacagim
     
  2. 30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  3. sema44

    sema44 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    65
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ben tuzlayıp vidona basıyorum. yaprağın cokmu coksa bu işlem iyi oluyor
     
  4. 30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  5. karakedibu

    karakedibu Aktif Üye Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2007
    Mesajlar:
    251
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    arkadaşım biraz ılık suda yıkayıp suda biraz beklet ve varsa derin dondurucuda yoksa buzluğunsa suyunu süzerek sakla cok güzel oluyor.kırılırmı diye sorarsan kırılmıyor
     
  6. 30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  7. chocotripi

    chocotripi çilek reçelim minik kızım Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2007
    Mesajlar:
    820
    Beğenildi:
    8
    Ödül Puanları:
    86
    annemler ananemler haşlayıp buzluğa atıyorlar sonra lazım olunca çözdürüyorlar
     
  8. 30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  9. bengusu

    bengusu herşey güzel olacak... Üye

    Katılım:
    15 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    1.698
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    146
    geçen hafta pazardan 3 kilo aldım (eşim ve ben iki kişi olduğumuz için bu kadar yetiyor),haşladım,suları süzüldükten sonra buzdolabı poşetlerine koydum ve derin dondurucuya attım,her sene böyle yapıyorum ,pratik oluyor .
     
  10. 30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  11. sefotak

    sefotak Aktif Üye Üye

    Katılım:
    3 Kasım 2007
    Mesajlar:
    10
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    ben haşlamadan koyuyorum çıkardığımdada haşlamıyorum çözüldükten sonra hemen sarıyorum pişirdiğimde mayhoş bir tadı oluyor...
     
  12. 30 Mayıs 2008
    Konu Sahibi : almis
  13. almis

    almis Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    42
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Gecensene bende biraz haslayip buzluga koydum ama hepsi delik delik olmus bu sene bidona koymak istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum yardim edermisiniz.
     
  14. 6 Haziran 2008
    Konu Sahibi : almis
  15. Ayla54

    Ayla54 Aktif Üye Üye

    Katılım:
    24 Nisan 2007
    Mesajlar:
    271
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    86
    ben normal pet siselere koyup agzini sikica kapatiyorum.yada arkadaslarin dedigi gibi plastik bir kabin icinde dondurucuya koyuyorum canli olarak.salamurayi pek sevmiyorum.
     
  16. 6 Haziran 2008
    Konu Sahibi : almis
  17. SEN_KOLIK

    SEN_KOLIK herkez YALANCI!! Pro Üye

    Katılım:
    15 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.130
    Beğenildi:
    997
    Ödül Puanları:
    163
    kayin validem bana pet siselere doldurup yolluyor uzun süre tazeligini koruyor deneyebilirisn
     
  18. 7 Haziran 2008
    Konu Sahibi : almis
  19. almis

    almis Aktif Üye Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2008
    Mesajlar:
    42
    Beğenildi:
    0
    Ödül Puanları:
    76
    Arkadaslar hepinize tesekkur ederim bisefer haslamadan buzluga koydum bakalim ne olacak.Aslinda en guzeli taze olani herseyin oldugu gibi.