Sayfa: 10/27 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
Toplam 269 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Araba kullanmak istiyorum.....

  1. Konu Sahibi : boncuk84 #91
    bende yokuşta zorlanıyorum.eniştem ve kardeşimle geçtim bende direksiyon başına..biraz baya bi sabrettiler taki trafigi sıkıştırıp kornalar çalasıya kadar.....:DDDDD bende ne zaman araba alacam ozaman sıkı bi direksiyon eğitiminden geçmeyi düşüyorum artık napacan stresli bi iş sonuçta


  2. Konu Sahibi : boncuk84 #92
    Bende eşimle çalışıyorum.Evet biraz kızıyor ama olacak o kadar değil mi?:))Ama çok zevkli..Bugün kalkışlarım süperdi.Yokuşta bile..

  3. Konu Sahibi : boncuk84 #93
    Konu 2009 da açılmış...Eski konu bilginize sunuyorum :kahve:

  4. Konu Sahibi : boncuk84 #94
    Konu eski olabilir şeker ama beni ilgilendiriyor şuan...

  5. Konu Sahibi : boncuk84 #95
    Alıntı tgultekin kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    valla benden sana tavsiye çok rahat mümkünse sinirleri alınmış biriyle çık trafiğe. babamda bana bağırmazdı ama onunda stres olduğunu anlardım.sonra kuzenimden öğrendim. :)) kolay gelsin sana da
    Kesinlikle katılıyorum. Ben de babamdan öğrenmeye çalıştım olmadı. Ben panik o benden panik. Eşim acayip rahattır trafikte tanıdığımız herkese o öğretti diyebilirim ama ben yine de istemedim onunla çalışmayı. O bana bağırmaz da ben ona bağırabilirim diye opuyorumnanaktan
    İnternetten bir bayan hoca buldum. 1 hafta boyunca hergün onun aracıyla çalıştım. İstanbul'un en yoğun trafikli caddelerinde hem de.
    2. hafta işime gidip gelmeye başladım.
    Özel ders biraz pahalı oluyor ama sonuçta ne kendini ne de aracını riske atmadan öğreniyorsun. Tabii özel ders alacağın aracın bu iş için modifiyeli olması gerek.

  6. Konu Sahibi : boncuk84 #96
    Giriş tarihi
    Jul 2007
    Mesajlar
    4,907
    bende ehliyet aldım ama malesef tecrübe kazanılacak araba yok ahh babam olsa arabasıda olsada bana kızarak araba kullandırtsa=((

  7. Konu Sahibi : boncuk84 #97
    Sonunda kendime göre bir konu buldum. opuyorumnanaktan

    Ehliyet alalı 1 yıl oldu. Doğudayız her yer vıcır vıcır çocuk kaynıyor. Sokak otasında 2-3 yaşında çocuklar oturur kornaya basarsın gelip alan bile olmaz, iner çocuğu kaldırma koyar öyle devam edersiniz yola.

    Neyse işte eşim böyle bir yerde araba sürmeyi öğretmeye çalışıyordu bana ama ben -acemiyim hadi fren diye gaza basarda birine çarparsam -- diye çok korkuyordum.

    Eşim beni sınır köylerinin ve boş tarlaların olduğu bir yere götürdü, tabi her 1 km de jandarma kontrol noktası. 1 ay 1. viteste sürdüm arabayı, artık jandarmalarla de beni tanıdığı için onların yanına yaklaştığım da --abla sen devam etttt-- diye bağırır olmuşlardı.

    Dönüşlerde arabayı durduruyor eşime veriyor o dönüp bana veriyordu. bu arada yanımızda da 2 yaşındaki kızım da var.

    Bir gün eşim dönme noktalarına gelince arabayı ona vermemden öyle sıkıldı ki yeter artık kendin dön dedi.

    sakin sakin dönerken eşim bana --off gaza bas -- dedi.

    o bomboş tarladan yola dönerken aniden gaza basınca arabayı mıcıra kaptırdım bir baktık direksiyon son gaz kendi halinde dönmeye başladı karşımda kocaman bir direk tam çarpmak üzereyken aklıma frene basmak geldi bastım da kaza yapmaktan kurutulduk.

    -------

    bu yıl :) 2. viteste kullanmaya başladım 1 ay 1. viteste nasıl sürmüşüm karınca misali ona gülüyorum, şimdi de 2. viteste sürmek ağırıma gidiyor 3. viteste kulanmak istiyorum ama hala tam araba hakimiyetim olmadığında sokağın ortasında cirit atan çocuklara çarpmaktan korkuyorum.

    Öyle bir yer ki koca koca kamyonlar bile durup sokağın ortasından çocukları alıp ya da kovup yola öyle devam ediyorlar.

    Ben çok dikkatliyim ama başka sürücülerden korkuyorum.

    Bu yıl ki yıllık iznimizde otoban da ben süreceğim arabayı.

    otobanda araba kullanmak nasıl birşey tehlikeli mi arkadaşlar. zaten ben taş çatlasın 3 vitesle kullanacağım. Beni bu konuda cesaretlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var.

    Bu ara da geri geri gitmek ve arabayı park etme konusunda yardımcı olanlar olursa sevinirim
    Düzenleyen: nisandakar Düzenleme Tarihi : 23-05-2010 Düzenleme Saati :16:05

  8. Konu Sahibi : boncuk84 #98
    Giriş tarihi
    Jul 2006
    Mesajlar
    3,809
    aksine otoban daha güvenli daha düzgün ve 3 ne 5e direkt çıkarsın arkadaşım çok zevkli oluyo keşke heryer otoban olsadaaaa kaymak gibi gitsek :)))
    Bazı köpekler kendi kendini kovalar.....

    gamzeligunler..............

  9. Konu Sahibi : boncuk84 #99
    Bende artık trafiğe çıkmak istiyorum ya boş yerde sürmekten bıktım..

  10. Konu Sahibi : boncuk84 #100
    Alıntı nisandakar kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Sonunda kendime göre bir konu buldum. opuyorumnanaktan

    Ehliyet alalı 1 yıl oldu. Doğudayız her yer vıcır vıcır çocuk kaynıyor. Sokak otasında 2-3 yaşında çocuklar oturur kornaya basarsın gelip alan bile olmaz, iner çocuğu kaldırma koyar öyle devam edersiniz yola.

    Neyse işte eşim böyle bir yerde araba sürmeyi öğretmeye çalışıyordu bana ama ben -acemiyim hadi fren diye gaza basarda birine çarparsam -- diye çok korkuyordum.

    Eşim beni sınır köylerinin ve boş tarlaların olduğu bir yere götürdü, tabi her 1 km de jandarma kontrol noktası. 1 ay 1. viteste sürdüm arabayı, artık jandarmalarla de beni tanıdığı için onların yanına yaklaştığım da --abla sen devam etttt-- diye bağırır olmuşlardı.

    Dönüşlerde arabayı durduruyor eşime veriyor o dönüp bana veriyordu. bu arada yanımızda da 2 yaşındaki kızım da var.

    Bir gün eşim dönme noktalarına gelince arabayı ona vermemden öyle sıkıldı ki yeter artık kendin dön dedi.

    sakin sakin dönerken eşim bana --off gaza bas -- dedi.

    o bomboş tarladan yola dönerken aniden gaza basınca arabayı mıcıra kaptırdım bir baktık direksiyon son gaz kendi halinde dönmeye başladı karşımda kocaman bir direk tam çarpmak üzereyken aklıma frene basmak geldi bastım da kaza yapmaktan kurutulduk.

    -------

    bu yıl :) 2. viteste kullanmaya başladım 1 ay 1. viteste nasıl sürmüşüm karınca misali ona gülüyorum, şimdi de 2. viteste sürmek ağırıma gidiyor 3. viteste kulanmak istiyorum ama hala tam araba hakimiyetim olmadığında sokağın ortasında cirit atan çocuklara çarpmaktan korkuyorum.

    Öyle bir yer ki koca koca kamyonlar bile durup sokağın ortasından çocukları alıp ya da kovup yola öyle devam ediyorlar.

    Ben çok dikkatliyim ama başka sürücülerden korkuyorum.

    Bu yıl ki yıllık iznimizde otoban da ben süreceğim arabayı.

    otobanda araba kullanmak nasıl birşey tehlikeli mi arkadaşlar. zaten ben taş çatlasın 3 vitesle kullanacağım. Beni bu konuda cesaretlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var.

    Bu ara da geri geri gitmek ve arabayı park etme konusunda yardımcı olanlar olursa sevinirim
    Nasıl yaa. Araba çalışırken kızınızı da mı alıyorsunuz yanınıza? Kusura bakmayın ama o anlattığınız küçücük çocuğunu sokağa salan insanlardan ne farkınız kalıyor? Bir de az kalsın direğe çarpıyordum diyorsunuz. Umarım en azından oto koltuğuna oturtuyorsunuzdur bebeğinizi.
    Otobanda araba kullanma işine gelince bence araba işini iyice pekiştirmeden yapmayın. Yüksek hızda direksiyon hakimiyeti çok önemlidir. Saniyelik dalgınlığınız bile feci sonuçlanabilir.

    Ben İstanbul trafiğinde bir yıl boyunca evden işe gittim-geldim. Ama çocuğum olduktan sonra ne kendime ne de diğer sürücülere güvenmediğim için kesinlikle onu arabayla bir yere götürmedim. İyi ki de götürmemişim daha iki hafta önce sürekli park ettiğim otoparkın önünde kaza yaptım. a.s
    Demem o ki henüz olabilecek bir kazayı önleme tecrübesine ve refleksine sahip değilseniz bebeğinizin içinde olduğu bir aracı kullanmayın.
    Lütfen heves kaçırmak gibi algılamayın ama trafiğe çıkmak gerçekten ciddi bir konu.

Sayfa: 10/27 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Hamilelikte araba kullanmak
    By Mntha in forum Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 17-11-2009, 16:06
  2. doğal saç rengimi kullanmak istiyorum
    By dirmit in forum Saç Rengi ve Saç Boyama
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 07-06-2009, 22:40
  3. araba kullanmak zormu
    By EU1 in forum Arşiv
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 23-03-2009, 14:51
  4. Balık yağı şurubu kullanmak istiyorum
    By Aslış in forum Mayıs Anneleri
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 22-12-2008, 10:59
  5. Lustral kullanmak istiyorum ama..
    By lethem in forum Arşiv
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 23-11-2008, 23:20

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.