Sayfa: 1/48 12311 ... SonSon
Toplam 474 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hacettepe Ömer ekin 13 Eylül meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

  1. Konu Sahibi : pinksade #1

    Hacettepe Ömer ekin 13 Eylül meme büyütme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin

    Merhaba bayanlar. Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiğimde internette araştırma yaparken tesadüfen size rastladım yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Burada okuduğum olumlu referanslarınızla Ankara ya Hacettepe hastanesine Ömer beyle görüşmeye gittim. Çok olumlu ve güzel geçti samimi, bana güven verdi. Kararımı verdim 13 Eylül cuma allah kısmet ederse ameliyat olacağım. Kas üstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi. 2 günüm kaldı :( ağrı eşiği düşük hastanelere fobisi olan biriyim canım acımasa da ağlarım :) bu huyumu sevmiyorum ama böyleyim. İlk kez narkoz alacağım ilk kez ameliyat olacağım bu yüzden neyle karşı karşıya kalacağım konusunda sadece yazdıklarınız sayesinde fikrim var. Bu ameliyatı olmayı çok istiyorum bir o kadar da korkuyorum ya son anda ben vazgeçtim deyip çıkarsam :(( Kızlar bana yardım edin motivasyona çok ihtiyacım var. Zaman yaklaştıkça nefesin kesiliyor kalbim sıkışıyor resmen şimdi böyleysem hastanede ne yapacağım :(( Kas üstü ameliyat olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba süreçleriyle ilgili bilgilerini paylaşabilirler mi ??


  2. Konu Sahibi : pinksade #2
    Giriş tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    738
    yaş boy kilo evli bekar bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz? neden kas üstü tercih edildiğini ve neden 200 cc tercih edildiğini merak ettim

  3. Konu Sahibi : pinksade #3
    Alıntı fairtale kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    yaş boy kilo evli bekar bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz? neden kas üstü tercih edildiğini ve neden 200 cc tercih edildiğini merak ettim
    27 yaşındayım, bekar, 43-44 kilo 1.55 boy. Yeterli meme dokum olduğu için kas üstü. Aynı şekilde benim göğüslerim var üstlerim boş duruyor o yüzden olmak istiyorum.

  4. Konu Sahibi : pinksade #4
    Meme dokumdan dolayı yani sıfır meme olmadığı için doktor 200cc dedi bence. Çok büyük koyarsa benimde var nasıl durur bilemiyorum :) Taşıyamam zaten :))

  5. Konu Sahibi : pinksade #5
    Giriş tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    738
    Büyük koymasın zaten. Yuvarlak doğru seçim süt bezlerine engel olmayacaksa şimdiden geçmiş olsun
    Düzenleyen: fairtale Düzenleme Tarihi : 11-09-2013 Düzenleme Saati :15:06

  6. Konu Sahibi : pinksade #6
    Alıntı fairtale kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Büyük koymasın zaten. Yuvarlak doğru seçim süt bezlerine engel olmayacaksa şimdiden geçmiş olsun
    Doktor süt kanallarına engel olmayacak sıkıntı yaşamazsın dedi. Hayırlısı çok az kaldı çok korkuyorum. Sen oldun mu ? olduysa nasıl oldu? Korkmalımıyım çok acıyormu :(

  7. Konu Sahibi : pinksade #7
    Giriş tarihi
    Feb 2012
    Mesajlar
    738
    Alıntı pinksade kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Doktor süt kanallarına engel olmayacak sıkıntı yaşamazsın dedi. Hayırlısı çok az kaldı çok korkuyorum. Sen oldun mu ? olduysa nasıl oldu? Korkmalımıyım çok acıyormu :(

    ben senden 2 yaş büyüğüm 10 ay oldu kas altı 300 meme altı kesisi, boy 1.60 kilom 48 di. şimdi 52 kiloyum. Benimki kadar acımayacak korkma kas altı en ağırı senin ki rahat olacak
    Düzenleyen: fairtale Düzenleme Tarihi : 11-09-2013 Düzenleme Saati :15:20

  8. Konu Sahibi : pinksade #8
    Alıntı fairtale kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    ben senden 2 yaş büyüğüm 10 ay oldu kas altı 300 meme altı kesisi, boy 1.60 kilom 48 di. şimdi 52 kiloyum. Benimki kadar acımayacak korkma kas altı en ağırı senin ki rahat olacak
    Umarım dediğin gibi olur. teşekkür ederim cevaplar için. Ameliyat olana kadar bu korku endişe geçmicek :(

  9. Konu Sahibi : pinksade #9
    :( bana kimse morel vermiyor :(

  10. Konu Sahibi : pinksade #10
    Alıntı pinksade kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
    Merhaba bayanlar. Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiğimde internette araştırma yaparken tesadüfen size rastladım yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Burada okuduğum olumlu referanslarınızla Ankara ya Hacettepe hastanesine Ömer beyle görüşmeye gittim. Çok olumlu ve güzel geçti samimi, bana güven verdi. Kararımı verdim 13 Eylül cuma allah kısmet ederse ameliyat olacağım. Kas üstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi. 2 günüm kaldı :( ağrı eşiği düşük hastanelere fobisi olan biriyim canım acımasa da ağlarım :) bu huyumu sevmiyorum ama böyleyim. İlk kez narkoz alacağım ilk kez ameliyat olacağım bu yüzden neyle karşı karşıya kalacağım konusunda sadece yazdıklarınız sayesinde fikrim var. Bu ameliyatı olmayı çok istiyorum bir o kadar da korkuyorum ya son anda ben vazgeçtim deyip çıkarsam :(( Kızlar bana yardım edin motivasyona çok ihtiyacım var. Zaman yaklaştıkça nefesin kesiliyor kalbim sıkışıyor resmen şimdi böyleysem hastanede ne yapacağım :(( Kas üstü ameliyat olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba süreçleriyle ilgili bilgilerini paylaşabilirler mi ??
    oyyy cnm kıyamam ben sana demek randevuyu aldın hayırlı uğurlu olsun neolur bukadar sıkıntı yapma pinksade benim canımda tatlıdır evlenmeden önce ahhh nasıl evlencem o gecem nasıl geçecek neyse o geçti busefer hamile kaldım aman Allah ım nasıl doğum yapacam ve sanmıyorum ki benim kadar canın tatlı olduğuna 2 gün korkudan eşimle birlikte olammadım, doğumda hastahaneyi başlarına yıktım yani anlayacağın halende canım tatlıdır ama şu var burdaki ameliyatları ben hemen hemen 3 yıldır takipteyim 1.5 yıl misafir üye olarak 1.5 yılda üyeliğimle ve çok kişiyle yazıştım nasıl geçtiğine dair süreçleri v.s. çok ahım şahım acı yaşayan yok bitanem kendini germe bak çoğu kişinin olmak isteyip yıllarca acı çeken olamayan ameliyatı olacaksın hiç bukadar kasma kendini senin için dönüm noktası olacak ogün bence ameliyattan sonraki güzellikleri düşün kendi kendini bir nebze rahatlatırsın bak ben 31 yaşındayım ve 3 yıldır takipteyim ve bir türlü mAllah kısmet etmedi bana geçen yıla kadar özel araştırıyordum çok arkadaşım bana burdan yardımcı oldu zühtü beyle görüştüm tam karar verdim derken maddi yönden sıkıntıya düştük eşimle ve halende aynı ama yaş ilerledikçe zoruna gidiyor heleki çalışan bayansan çalışıyorum bir türlü istediğimi yapamıyorum diye özel şirkette resmi muhasebeciyim her şekilde özelde olma durumum var ama bir türlü sıkıntılardan kurtulamadık eşimle neyse herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır diorum ve son sözüm hayırsısıyla girip çıkacaksın kendine iyi bak sıkıntıya girme hoşçakal :)
    Düzenleyen: leyla_ebrum Düzenleme Tarihi : 11-09-2013 Düzenleme Saati :16:36

    Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-07-2014

    Hamileliğimin 27. haftası içindeyim.
    Bebeğimi kucağıma almama 97 gün kaldı.

    Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.

    Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 960 gr. - Yaklaşık boyu : 36.6 cm. (Baştan Topuğa)

    Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın


Sayfa: 1/48 12311 ... SonSon

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 26
    Son Mesaj: 02-02-2014, 18:07
  2. Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 10-10-2013, 21:15
  3. 15 Mayısta Ankara'da Meme büyütme Ameliyatı oluyorum:)
    By roserack in forum Doktorlar, öneriler sorular
    Cevaplar: 45
    Son Mesaj: 16-09-2012, 02:00
  4. Figen Özgür veya Asuman Sevin e meme büyütme ameliyatı olan lar var mı?
    By sevgielcisi in forum Doktorlar, öneriler sorular
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 11-09-2011, 23:15

Yetkileriniz

  • Yeni konular gönderemezsiniz
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.