Örgü kadınlar için en güzel uğraşlar arasındandır. Bebek etek örgü modelleri örnekleri resim galerimizde minik kızınıza örebileceğiniz veya ördürtebileceğiniz birbirinden güzel örgü eteklere yer verdik. Anneanneler, babanneler, komşular, annenin kendisi de kız bebeği olacağını bildiği andan itibaren hazırlıklara başlar.
Bu hazırlıklardan biri de çocuğa örülecek giysilerdir. Hamarat bir anne adayıysanız bebeğiniz için yapabileceğiniz örgü kıyafet seçenekleri çok fazla, hırkalar, kazaklar, bereler, patikler ve daha nice örülecek şey vardır. Fakat bunlar arasında anneler en çok etek örmeyi severler. Örgü etekleri kız bebeğinize her zaman giydirebilir, bir kaç tane örüp, eskitmeden çeşit çeşit kullanıp, doğacak diğer çocuklarınıza da saklayabilirsiniz. El becerisi olmayan anneler de üzülmesin, sizin için hazırladığımız galeriden dilediğinizi seçip, ördürtebilirsiniz.

 

bebek_etek_orgu_modelleri (1) bebek_etek_orgu_modelleri (2) bebek_etek_orgu_modelleri (3) bebek_etek_orgu_modelleri (4) bebek_etek_orgu_modelleri (5) bebek_etek_orgu_modelleri (6) bebek_etek_orgu_modelleri (7) bebek_etek_orgu_modelleri (8) bebek_etek_orgu_modelleri (9) bebek_etek_orgu_modelleri (10) bebek_etek_orgu_modelleri (11) bebek_etek_orgu_modelleri (12) bebek_etek_orgu_modelleri (13) bebek_etek_orgu_modelleri (14) bebek_etek_orgu_modelleri (15) bebek_etek_orgu_modelleri (16) bebek_etek_orgu_modelleri (17) bebek_etek_orgu_modelleri (18)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.