Ünlü sanatçı Derya Baykal Derya’nın Dünyası programıyla her gün evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Derya Baykal Bebek Örgü Modelleri 2015 resim galerimizde sizler için birbirinden güzel bebek yeleklerini, patiklerini, hırkalarını, elbiselerini ve tulumları derledik. Siz de bebeğinize yapabileceğiniz örgü örnekleri arıyorsanız bu modeller size fikir verecektir. İsterseniz aynısını yapabilir isterseniz de resimlere bakarak kendiniz yeni modeller ortaya çıkarabilirsiniz.
Sevgili hamarat hanımlar resim galerimizdeki bebek kıyafetlerini örüp ev ekonominize de katkıda bulunabilirsiniz. Kırmızı, mavi, beyaz, yeşil, sarı, bebeklere dilediğiniz renklerde giysiler örmek, birşeylerle meşgul olmak sizi mutlu edecek, rengarenk ipliklere bakmak bile size keyif verecektir.

 

derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (1) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (2) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (3) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (4) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (5) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (6) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (7) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (8) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (9) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (10) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (11) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (12) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (13) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (14) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (15) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (16) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (17) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (18) derya_baykal_bebek_orgu_modelleri (19)