Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık, google arama sonuçlarından çok aratılanlardan yola çıkarak, özellikle genç kızlar tarafından çok merak edilen bekaret bozulmadan hamile kalınır mıbakireyken hamile kalınabilir mi? makalemizi hazırladık.
Gebelik, erkeğin sperminin kadının yumurtalığını dölemesiyle oluşur.
Boşalma öncesi sıvılarda, ejakülatuar sıvılarında sperm bulunur, bu sperm vajina veya vulvaya giderse hamile kalma olasığı ortaya çıkar.
Öpüşme, sürtünme, oral seks, anal sekste şayet erkeğin spermi vagina veya vulvaya gitmezse hamile kalınmaz.

Bakire bir kız bir ister 5 kez isterse 500 kez partneriyle yakınlaşsın, spermle vajina temas etmediği sürece hamilelik oluşmaz.
Sürtünerek ilişki bakire kızların tercih ettiği bir ilişki türüdür bu ilişkide hamile kalma riski yok denecek kadar azdır. Penis vajinaya girmemekte ve erkek spermini dışarı boşaltmaktadır.
Fakat şunu bilmeli ki bakireykende hamile kalınabilir. Şöyle ki kızlık zarı vajina girişinin 2-3 cm içindedir, şayet vajinanın girişine boşalma olursa gebe kalma ihtimali ortaya çıkar, bakire olmak gebeliğe engel bir durum değildir.
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.