Zayıflamak isteyenler için elma sirkesi harika bir gıdadır. Elma sirkesi ve karbonatla zayıflama iksiri makalemizde kısa sürede kilo vermenize yardımcı olacak doğal küre yer verdik. Elma sirkesi vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur, metabolizmayı hızlandırır, yağları parçalar, sirkenin içinde yer alan insülin kan şekerini dengeler, uzun süre tok tutar, forma girmenizi sağlar. Tarifimizde yer alan karbonatlı su ise bu suyu içtiğimizde bedenimizde asit- alkali dengesini sağlar, metabolizmayı  artırır, kilo vermeyi kolaylaştırır. Alkali su= karbonatlı su demektir. Yani suya karbonat katılarak suyun Ph seviyesi yükseltiyor ve böylece alkali su elde ediliyor. Doktorunuza danışmadan uygulamayın. Emziren anneler, tansiyon hastaları, kronik bir rahatsızlığı olanlar bu zayıflama iksirini denemeden muhakkak bir diyetisyene danışmalıdır.

Malzemeler
2 tatlı kaşığı elma sirkesi
yarım çay kaşığı karbonat (hatta bu orandan da biraz daha az olacak)
1 bardak sukarbonatla_zayiflama (1)

Yapılışı
Bir bardak suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarım çay kaşığı karbonatı koyup iyice karıştırın. Bu içeceği günde 3 kez ve yemeklerden 1 saat önce için. 5 gün devam edin, 2 gün ara verin. Bu iksirle kısa sürede tam 10 kilo verebilirsiniz.

Karbonatlı Su ve Limon Suyu İle Zayıflama Kürü Tıklayınız

 

karbonatla_zayiflama (2)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.