Zayıf olmak, bu konuda insanlardan kötü yorumlar almak kişiyi üzer, yaşam enerjisini düşürür. Kilo almanın doğal yolları nelerdir? makalemizde kısa sürede ideal kilonuza kavuşmak için neler yapmanız gerektiği konusunda bilgiler verdik. Kilo almak isteyen kişilerin en çok dikkat etmesi gereken konulardan birisi de yediği gıdaların kalori miktarlarıdır. Kalorisi yüksek gıdalara yönelip bunlarla beslenmek hızlı bir şekilde şişmanlamanızı sağlayacaktır.

Kilo almak isteyenler için kuruyemişler müthiş yiyeceklerdir.
Fıstık, badem, kaju fıstığı, ceviz, kuru üzüm ve kuru incir, lif, mineral, vitamin
dolu içeriği, kalori zengini yapılarıyla size hızla kilo alıracaktır. Her gün 1 avuç kuruyemiş yiyin. 100 gram süper karışım kuruyemiş 492 kaloridir. Günlük kalori ihtiyacımız 1800-2200 arasında değiştiğini düşünürsek, kuruyemişlerin kalorisi oldukça yüksek gıdalar arasında yer aldığını görebiliriz.kilo_almanin_dogal_yollari (1)

1 yemek kaşığı ghee ile 1 yemek kaşığı şekeri veya balı karıştırın.
Öğünlerde en az yarım saat önce aç karına tüketin.
1 ay boyunca buna devam edin. Kısa sürede kilo almaya başlayacaksınız.

1 Ayda 10 Kilo Almanın Yolları Tıklayınız

kilo_almanin_dogal_yollari (2)

Muz kalori, karbonhidrat ve potasyumu yüksek miktarda içeren oldukça besleyici ve kilo aldıran meyvelerdendir. Kilo almak isteyen kişiler her sabah aç karına 1 bardak süt, muz ve balı karıştırıp milkshake yapıp içmelidir.

Yiyeceklerin Kalori Miktarları Tıklayınız

kilo_almanin_dogal_yollari (6)

Papatya antispazmodik özellikleriyle gaz, hazımsızlık ve sindirim ile ilgili sorunlar için harika bir bitkidir. İştahı uyararak hızlı kilo almanızı sağlar. Düzenli olarak papatya çayı içmeye devam edin. Keza nane çayı da aynı işlevi görecektir.

Zencefil iştah açan, sindirimi uyaran bir bitkidir.. Kan akışını artırarak çabuk acıkmayı sağlar. Günde 1 bardak zencefil çayı içecebilir veya taze zencefil parçalarını emebilirsiniz.kilo_almanin_dogal_yollari (3)

Stres kimilerine kilo aldıran, sıkıntıdan yemek yediren, kimilerinin ise iştahını kapatıp
zayıflatan bir durumdur. Stres her halükarda bedene zarar veren bir durumdur.
Stresle başa çıkmak için spor yapabilir, kendinize çeşitli hobiler edinebilirsiniz.

Fıstık ezmesi kilo almak için en etkili gıdalar arasında yer alır. 1 çorba kaşığı fıstık ezmesi 70 kaloridir. Ekmeğe sürüp yerseniz ekmeğin kalorisinden de yararlanmış olursunuz.

Erişte ve makarna kalori açısından zengindir, yüksek miktarda karbonhidrat içerir. Bu iki yiyecek de hem ekonomiktir, hem de yapımları kolaydır. Vejetaryen değiliseniz, erişte veya makarnaya tavuk, et gibi proteinler ekleyip öğününüzün kalori miktarını artırabilirsiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.