Kurabiye diyeti nasıl yapılır öğrenmek ister misiniz? kurabiye diyeti adı üstünde kurabiye tüketme temeline dayalı bir diyettir.
Fakat bunlar annelerimizin yaptığı leziz kurabiyelerden değil, şeker oranı yani kalorisi düşük, diyet kurabiyelerdir.
Bu diyet, günde altı paket kurabiyeye ek olarak derisi alınmış tavuk ve haşlanmış sebze gibi bir “gerçek öğün” içeriyor.
“Hollywood Kurabiye Diyeti”, “Smart for Life Diyeti” ve “Dr. Siegal’in Kurabiye Diyeti
diye çeşitli kurabiye diyetleri piyasada mevcut.
Kurabiye diyeti ile aç kalmadan ayda 5-7 kilo verebilirsiniz.
Gün boyunca düşük kalorili kurabiyeler yemek iştahınızı kontrol altına alıyor ve kilo vermenizi sağlıyor.

Dr. Siegal’in Kurabiye Diyeti 1975’te ortaya çıktı. Dr. Siegal kliniğine gelen hastalara bu diyeti denedi, diyet başarılı olunca, Siegal internet üzerinden düşük kalorili kurabiyeler satmaya başladı. Smart for Life; günde altı adet 105 kalorilik kurabiye tüketiliyor.35 günlük paketi 279 dolara satılıyor.
Hollywood Kurabiye Diyeti ise günde 3 adet yenilen 150 kalorilik kurabiyelerden oluşuyor, akşamleyin ise hafif bir yemek yiyebiliyorsunuz.

Bu tarz diyetleri eleştiren diyetisyenler günlük bin kalori altında olan ve tek taraflı beslenmeden oluşan bu yeme programının bedende potasyum ve diğer vitamin eksikliğine,kalp çarpıntısı, safra kesesi taşı, baş dönmesi, tansiyon sorunu hatta böbreklerin zayıflamasına dahi yol açabileceğini iddia ediyorlar.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.