DİYET YAPARKEN TÜKETİLMESİ GEREKEN BESİNLER!
Show TV de ekranlara gelen Zahide Yetiş’le de bu kez Dr. Murat Topaloğlu konuk oldu ve sağlıklı zayıflama ile ilgili bilgiler verdi
ZAYIFLATAN DİYET İÇECEĞİ!
Sağlıklı zayıflamanın yollarını açıklayan Dr. Murat Topoğlu, çok özel tariflerle herkesi ekran başına kilitledi. Özellikle diyet yaparken tüketmek için çok özel bir içecek tarifi veren Dr. Topoğlu, bu karışım sayesinde zayıflamanın daha kolaylaşacağını söyledi. Diyet içeceğinin içerisinde; erik, kiraz, karanfil ve su yer alıyor. Bu üçünün kaynatılmasıyla hazırlanan içecek sayesinde daha uzun süre tok hissetmek mümkün.
ÖDEM ATTIRAN BESİNLER!
Forma girmek için vücuttaki şişliği ve ödemi atmanın çok önemli olduğunu belirten Dr. Murat Topoğlu, bunun için de bir besin listesi açıkladı. Dr. Murat Topoğlu’nun vücuttaki ödemi atmak için verdiği listede; nar, ananas, muz, lahana, maydanoz, domates, sarımsak, salatalık, havuç ve marul yer alıyor.
saglikli_diyet
TOKLUK HİSSİ VEREN ÇAY!
Zayıflamak için tokluk hissi veren bir çay tarifi veren Dr. Murat Topoğlu, bu tarifin sabah ve öğlen yemeklerden önce içilmesini tavsiye etti. Tokluk hissi veren çay içerisinde; ada çayı, zencefil, tarçın, biberiye, ıhlamur, nane ve maydanoz yer alıyor.
EKMEKSİZ TOST VE SANDVİÇ!
Ezber bozan tarifler veren Dr. Murat Topoğlu, bu kez de ekmeksiz tost ve sandviç tarifi verdi. Ekmeksiz tost içerisinde; 2 kopya biber, maydanoz, lor peyniri ve karabiber yer alıyor. Kopya biberin arasına malzemelerin koyulması ve tost makinesine basılmasıyla yapılan ekmeksiz tost, zayıflamaya son derece yardımcı. Yine ekmeksiz olarak yapılan sandviçin içerisinde; marul, light labne ya da lor peyniri, maydanoz, nane ve karabiber yer alıyor. Marul arasına sarılan malzemelerle yapılan sandviç yine diyet yaparken son derece faydalı. ( haber61.net )