İstenmeyen yağlar, kilolar ve diyet listeleri. Zahmetli kalıcı olmayan zayıflama yöntemlerini kim ister ki? İşte daha hızlı ve kalıcı,ameliyatsız, ilaçsız acı ve zahmet çekmeden zayıflama yöntemi olan ses dalgaları ile muhtşem sonuca ulaşabilirsiniz.

Ses dalgaları böbrek taşı kırmanın yanısıra zayıflamak, istenilen inceliğe sahip olmak ve yağları tamamen geri dönmemek üzere eritmek üzere kullanılan bir yöntemdir. Ses dalgaları böbrek taşını yok ettiğinden dolayı aynı mantıkla neden yağları da yok etmesin ki? İşte teknolojinin sunduğu imkanları, bilimadamları, güzellik ve estetik için kullanarak lipokavitasyon cihazı icat etmişlerdir.

Bazı durumlarda dengeli beslenmek ve spor yapmak yetmiyor. Lipokavitasyon cihazı ses dalgalarıyla karın, kol, bacak ve sırt gibi bölgelerdeki istenmeyen ve her türlü çabaya rağmen giderilemeyen yağları eriterek yok ediyor. Ultrashape cihazı ile uygulama rahat ve temiz bir ortamda yapılabilir. Kişi aynı gün içinde sosyal yaşamına dönebilir. Sonradan hiçbir şekilde ağrı ve acı hissetmemektedir. Ses dalgaları ile böbrek taşını kırma yönteminin benzer uygulaması yapılarak vücuda depolanmış yağlar kırılıp parçalanarak yok edilir. Daha sonra kırılan bu yağlar vücuttan tamamen boşaltılır. Lipokavitasyone cihazının ses dalgaları ile yağ emme yöntemi Avrupa’da da sıkça uygulanmaktadır. Ses dalgaları ile zayıflama yöntemi yaklaşık olarak 30 dakika sürer ve haftada bir kez yapılır. Genel olarak 6 seans yapılmaktadır. Uygulamada görülen hiçbir yan etkisi bulunmamakta olup tamamen güvenli ve kalıcıdır. Ses dalgaları aynı zamanda damar ve sinirlere zararı söz konusu değildir. Kalp pili olanlar, gebeler ve karaciğer hastalığı olanlar bu uygulamayı kullanamamaktadırlar.

Ses dalgaları ile zayıflama uygulamasından sonra kişiye bir diyet verilir ve egzersiz veya yürüyüş önerilir.

Sizce sağlığınız ve güzel görünmeniz için teknolojinin bizlere sunduğu bu fırsatı denemeye değmez mi? Sağlıklı ve bilinçli bir toplum olma yolunda ilerlemek için sizde kilonuzu kontrol altına alın ve güzelliğinize güzellik katın. Hadi! Beklemeyin ve mucizelere tanık olun.