Güzel oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kilo verdi; Bir yıl gibi bir sürede 26 kiloyu verirken özellikle vücudunda sarkmalar oluşmamasınıda sağladı.

Uygum miktarda kalori yakabileceği egzersiz proğramı ve ismiyle birlikte anılan Yeşim Ceren Bozoğlu diyeti, ile birlikte yüzme başarı sağlamasının temel etkenlerinden olmuş. Uzmanların denetiminde ayarlanan diyet proğramını aksatmamak için çeşitli yardımlarda alarak başarı ulaşabilmiştir. Yüzme ve kardiyo egzersizlerinin düzenli olarak yapılması yağların yakılmasının yanı sıra gün içerisinde alınan enerjinin yağa dönüşmeden yanmasını sağlıyor.

Zayıflama sırları

Kullandığı çeşitli ilaçlar ve düzensiz beslenme sonucu Yeşim Ceren Bozoğlu kilo aldı. 91 kiloya ulaştıktan sonra zayıflama sürecine girerek başarı sağladı. Kilo vermek için aç kalmanın yararlı olmayacağı kilo alma eğiliminin daha fazla artacağı, bunun yanı sıra severek yediği tatlılardan uzak kalmasının sağlanması amacıyla kullanılan yöntemin başarı sağladığı görülmektedir.
Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl 38 kilo verdi

İki yıl gibi süre zarfında fazla 38 kilo düzeyinde zayıflamayı başarmasının temelindeki beslenme planında sabahları su içmeyi ihmal etmemesinin yanı sıra kayısı kurusunu sürekli tüketerek sindirim sisteminin sağlıklı çalışması sağlanmıştır. Beyaz ekmekten uzaklaşmanın yararlı olduğunu belirli günlerde simit yemeyi sürdürdüğünü belirtiyor. Kepekli ekmek ve tam tahıllı ekmeklerin yanı sıra az yağlı peynir sabah kahvaltısı için iyi bir seçimdir.

Yeşim Ceren Bozoğlu kaç kilo verdi

Verdiği kilo miktarından daha fazla uyguladığı yöntemlerle gündeme geldiğinden, özellikle hayranları tarafından merak edilen konu uyguladığı diyet listesidir. Spor yapmadan zayıflamanın kolay olmayacağı tüm uzmanlarca belirtilmektedir. Egzersizlere zaman ayırmamak için bir takım ilaçları kullanmak yerine düzenli olarak oluşturulan proğramlara sadık kalarak fazla kilonun verilmesine çalışmak gerekir.
Tags: yeşim ceren bozoğlu diyeti, yeşim ceren bozoğlu kaç kilo verdi, yeşim ceren bozoğlu kilo, yeşim ceren bozoğlu kilo aldı, yeşim ceren bozoğlu nasıl 38 kilo verdi, yeşim ceren bozoğlu nasıl kilo verdi

DİYET İÇİN ŞUNLARI UYGULAMIŞ KAHVALTI Kepekli ekmek ve yağsız beyaz peynirli hazırlanmış 1 tost. Sınırsız salatalık-domates ( üzerine yağ tuz yok ) Sınırsız şekersiz çay. ARA ÖĞÜN 1 meyveli yoğurt ÖĞLEN 200 gr ızgara tavuk veya et veya balık. Az yağla pişirilmiş 1 porsiyon etsiz sebze yemeği. 1 tatlı kaşığı yağ konmuş salata ( sınırsız ) Haftanın 3 günü 1 dilim kepek ekmek. ARA ÖĞÜN 1 avuç kuru yaban mersini. 1 meyveli yoğurt AKŞAM 200 gr ızgara tavuk veya et veya balık. Az yağla pişirilmiş 1 porsiyon etsiz sebze yemeği. 1 tatlı kaşığı yağ konmuş salata ( sınırsız ) Haftanın 3 günü 1 dilim kepek ekmek. YATMADAN ÖNCE 1 avuç yaban mersini veya 1 adet meyve Bunları yaparken, tempolu yürüyüş yapmış tatlı tuzlu kola ve kızartmayı hayatından çıkararak günde tam tamına 3 litre su tüketmiş ve sabahları kalkar kalkmaz 1 büyük bardak ılık su içerek hemen akabinde 2 adet siyah kuru kaysı yemiş. 20 Dakika sonra oturmuş kahvaltıya.

DİYET İÇİN ŞUNLARI UYGULAMIŞ

KAHVALTI

Kepekli ekmek ve yağsız beyaz peynirli hazırlanmış 1 tost. Sınırsız salatalık-domates ( üzerine yağ tuz yok ) Sınırsız şekersiz çay.

ARA ÖĞÜN

1 meyveli yoğurt

ÖĞLEN

200 gr ızgara tavuk veya et veya balık. Az yağla pişirilmiş 1 porsiyon etsiz sebze yemeği. 1 tatlı kaşığı yağ konmuş salata ( sınırsız ) Haftanın 3 günü 1 dilim kepek ekmek.

ARA ÖĞÜN

1 avuç kuru yaban mersini. 1 meyveli yoğurt

AKŞAM

200 gr ızgara tavuk veya et veya balık. Az yağla pişirilmiş 1 porsiyon etsiz sebze yemeği. 1 tatlı kaşığı yağ konmuş salata ( sınırsız ) Haftanın 3 günü 1 dilim kepek ekmek.

YATMADAN ÖNCE

1 avuç yaban mersini veya 1 adet meyve

Bunları yaparken, tempolu yürüyüş yapmış tatlı tuzlu kola ve kızartmayı hayatından çıkararak günde tam tamına 3 litre su tüketmiş ve sabahları kalkar kalkmaz 1 büyük bardak ılık su içerek hemen akabinde 2 adet siyah kuru kaysı yemiş. 20 Dakika sonra oturmuş kahvaltıya.

Sizlerde bu tüyolara bakarak kilo verebilirsiniz.

Ananas diyeti

İlgili konular ;
Karatay Diyeti Deneyimlerimiz – Canan Karatay
Dukan Diyeti
Anti Selülit Diyeti
Atkins Diyeti
Akdeniz Diyeti
İsveç Diyeti
Glisemik indeks Diyeti nedir?
Hipotiroid Diyeti
Bikini Diyeti
Simit Diyeti, Simit Kaç Kalori
Fast Food Diyeti Listesi

yeşim ceren bozoğlu nun ananas diyeti

Yeşim Ceren Bozoğlu Diyeti