Dekoratif aydınlatıcılar arıyorsanız doğru yerdesiniz! ayaklı abajur modelleri örnekleri resim galerimizde sizler için klasik, modern ve sıradışı abajur çeşitlerine yer verdik.
Bu lambalar hem evinizi aydınlanlatacak hem de odanıza şıklık getirecek.
Eskiden abajurların görünümü gayet sade ve tek tip tasarımlardan oluşuyordur, günümüzde ise birbirinden güzel modelleri bulmak mümkün. Modeller gerçekten çok ilgi çekici, beğeneceğiniz tasarımlardan oluşmakta, işte ayaklı abajur almak isteyenlere fikir verebilecek resimler

ayakli_abajur_modelleri (1) ayakli_abajur_modelleri (2) ayakli_abajur_modelleri (3) ayakli_abajur_modelleri (4) ayakli_abajur_modelleri (5) ayakli_abajur_modelleri (6) ayakli_abajur_modelleri (7) ayakli_abajur_modelleri (8) ayakli_abajur_modelleri (9) ayakli_abajur_modelleri (10) ayakli_abajur_modelleri (11) ayakli_abajur_modelleri (12)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.