Ev Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı Evmanya.com, Ocak Ay Temasında Evinizde Burcunuza Özel Kullanabileceğiniz Ürünler Sunuyor.

Doğum tarihimizin kişiliğimizi ve zevklerimizi etkilediği bilinir. Hatta dış görünüşümüzde bile burcumuzun özelliklerini taşırız. Burç gruplarının ya da doğum tarihi yakın olan insanların benzer özellikler ve tercihler yaptığını fark edebiliriz. Burçalarımız dekorasyon zevkimize de evlerimizi nasıl etkiliyor?

Ocak ayında “ Burçlar ve Dekorasyon Tercihlerini “ temasını işleyen Evmanya.com, her burca özel renk, aksesuar önerisi ve dekorasyon fikirleriyle 2012de evini yenilemek isteyenler için kişiliklerine uygun çözümler üretiyor. Burcunuzun özelliklerine göre dekorasyonunuzu şekillendirmek için evmanya.com’dan birkaç öneri.

Su Grubu: Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu gruptandır. Bu burçlar en evcimen burçlar olarak bilinirler. Evde vakit geçirmeyi seven su grubu için de dekorasyon çok önemlidir. Krem ve fildişi tonlarını kullanmayı seven su grupları için eve huzur hakim olmalıdır. Hem yaratıcı hem sade evler tam onlara göredir. Ayrıca sanatsal yönleri ağır bastığında art-deko stilini de severler. Evlerinde sanattan izler görmeniz mümkündür.

Hava Grubu: İkizler, Kova ve Terazi bu grubun burçlarından! Yeniliklere açık olan hava grubu trendlerin takipçisidir. Renkli, eğlenceli dekorasyonlar tam onlara göredir. Kırmızı ve pembe ana renkleridir. Pastel tonlara da bolca rastlamak mümkündür. Bir hava grubu burcunun evinde sürekli bir yenilenme ve değişim görebilirsiniz.

Toprak Grubu:  Boğa, Oğlak ve Başak bu gruptandır. Bu grup tam bir düzen delisidir. Evde her şey düzenli ve yerli yerinde olmalıdır. Ayrıca onlar için yeme-içme alanları çok önemlidir. Teknolojiyi çok severler. Düzeni sevdiklerinden en sık depolama ve organizasyon ürünlerini görmek mümkündür. Titizliğiyle ünlü başak burçları dekorasyon konusunda en başarılı olan burçtur.

Ateş Grubu: Yay, Aslan ve Koç burçları bu gruptandır. Egoları oldukça yüksek olan bu burçların evleri çoğunlukla iddialıdır. Parlaklık ve ışıltıyı severler. En cesur dekorasyonlar bu gruptan ortaya çıkar. Davet vermeyi sevdiklerinden evin görünümüne önem verirler. Evde ilginç nesneler kullanmayı da severler. Sadece kendi seçtikleri renkleri sever, diğer seçimleri beğenmezler. Dekorasyon konusunda en inatçı grup diyebiliriz.

Burcunuza özel detaylı dekorasyon ve ürün önerileri için Evmanya.com’u takip edin.

Burcunuzun Özellikleri Dekorasyon Seçiminize Yansıyor ! | 1

Evmanya.com Hakkında
______________________________________________________________________
Ekim 2010 tarihinde Türkiye’nin ilk ev yaşam ve dekorasyon portalı olarak hizmet vermeye başlayan Evmanya.com, alışveriş bölümü ile dekoratör, mimarlar ve ev teknolojisi konusunda uzman ekip tarafından seçilmiş 20.000 binin üzerinde ürünün internet üzerinden satışını yaparken, ev yaşam bölümü ile ise dekorasyonda son trendleri, ev için alışveriş öneri ve pratik fikirler sunmaktadır.