Ev dekorasyonu bambu fikirleri … Dekorasyondan beklentiniz şıklığın yanı sıra kullanışlılık, rahatlık ve doğallıksa bambu, ince yapısı ve doğal dokusuyla tam da ihtiyacınız olan materyal. Evin her köşesinde, farklı amaçlarla kullanabileceğiniz bambu ürünler yaşam alanınıza yepyeni bir görünüm ve taze bir hava kazandıracak.

Ev dekorasyonu bambu fikirleri

Sıcak Bir Atmosfer

Oturma odanızda birkaç ufak değişiklikle sıcacık bir ortam yaratabileceğinizi söylesek ne düşünürdünüz? Doğal dokusu ile bambu, bulunduğu ortama rahat ve sıcak bir görünüm katmak için çok doğru bir tercih. Mesela eski perdelerinizi bambu storlarla değiştirebilirsiniz. Koltuğun kolçağına yerleştirebildiğiniz bir bambu yan sehpa da doğallığı ve kullanışlılığı ile oturma odalarının favorilerinden!

Ev dekorasyonu bambu

Ev dekorasyonu bambu

Kullanışlı Parçalar

Dekorasyon sizin için görselliğe ek olarak işlevselliği de ifade ediyorsa şık, doğal yapıları ve farklı kullanım alanları ile bambu ürünleri tercih edebilirsiniz. Örneğin sofrada bambu yemek takımı kullanabilir, mutfakta yemek yaparken ya da tabletinizden bir şeyler izlerken bambu tablet standı ile işleri kolaylaştırabilirsiniz.

Banyolarda Bambu Esintisi

Banyolarda metal, fayans gibi soğuk dokuların kullanımına alıştık. Ancak son zamanlarda bambu ve tik ağacı gibi sıcak ahşap materyaller son derece revaçta. Banyonuzda biraz daha sempatik bir görünüm yaratmak için kırıp dökmeye ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken, aksesuar seçimlerinde doğal dokulara yönelmek. Yedek tuvalet kağıtlığı ya da çamaşır sepetini bambu ile değiştirebilirsiniz. Bambu köşe rafları ve havlu askıları da banyolar için oldukça kullanışlı ve şık aksesuarlar.

Banyolarda_Bambu_dekorasyonu

Ev dekorasyonu bambu fikirleri

Bambu Dolaplar

Ufak evlerde en çok neyi nereye koyacağınız konusunda sıkıntı yaşarsınız. Büyük, hantal dolaplar estetikten uzak olduğu gibi çok da yer kaplar. Bambu ürünleri ise evin her köşesinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bambu köşe rafları ve dolaplar, az yer kaplamalarına rağmen birçok eşyayı içlerine alarak evde size çok yardımcı olacaklar. Rafları istediğiniz eşyalarla doldurabilirsiniz. Kapı girişinde ayakkabılık, balkonda saksılık ya da çalışma odasında kitaplık… Tercih tamamen sizin!

Bahçe ve Balkonlarda Bambu Şıklığı

Havaların iyiden iyiye ısındığı bahar sonunda balkonlar ve bahçelerde geçirdiğimiz vakitler de arttı haliyle. Bahçe ya da balkon hiç fark etmez. Biraz ortalığa çeki düzen vermeye ne dersiniz? Çiçeklerin toprağını havalandırın, ihtiyacı olanlara bambu çubuklarla destek yapın. Akşamları büyülü bir atmosfer yaratmak içinse toprağa saplanabilen bambu meşalelere bir göz atın!

bahcelerde_bambu_dekorasyonu

Ev dekorasyonu bambu fikirleri

Kaynak: blog.gittigidiyor.com/ev-bahce-ve-ofis