Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 1

Osborne ailesinin üyelerinden Sharon ve Ozzy Osbourne’un bu kadar romantik ve şık bir banyosu olabileceğini kim hayal edebilirdi ki? Daha çılgın ve renkli bir banyo ile karşılaşmayı umuyorken bu kadar asil bir banyoyla karşılaşmak çok hoş. Önyargılara kapılmamak gerek. Detayları büyüleyici, sade ve romantik bir banyo. Ne dersiniz?

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 2

Candace Buschnell banyosunda pembenin hakimiyeti ön planda! Retro stili sevdiği belli. Ama size de biraz megolaman gelmedi mi? Siyah duvar kaplamaları da gerçekten başarılı bir seçim. Pembeyi çok iyi dengeliyor.

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 3

Bilin bakalım bu banyo kime ait? Çiçekli tasarımlar denilince akla kim gelir? Tabii ki Cath Kidston. Ondan daha pembe ağırlıklı bir banyo beklesem de daha çok kırmızı sevdiğini düşündürtüyor. Eğlenceli görünüyor.

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 4

Bu banyo kesinlikle favori olmalı! Çok özel ve detayları ince ince düşünülmüş. Özel olarak yerleştirilmiş tablolar, çiçekler, heykeller ve merdiven detayı büyüleyici. Bir kuğuyu andıran armatürler ise banyoyu çok güzel tamamlamış. Bir banyodan çok sanat eseri gibi duruyor. Peki bu banyo kimin, Donna Karan!

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 5

Ellen Pompeo’ya ait bu banyoda da dikkat çeken nokta dar alanda yaratılmış çözümler. Ünlülerin devasa büyüklükte banyoları olacak diye bir şart yok ya! Donna Karan gibi o da merdiveni havlu askılığı olarak kullanmayı tercih etmiş. Sevimli bir banyo.

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 6

Bu da Sarah Jessica Parker’ın banyosu. Sıcak yaz günlerinde böyle bir banyonuz olsa hoş olmaz mıydı? Doğa içinde özgür bir banyo. Evden bağımsız ve ağaçların koruması altında.

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 7

Meg Ryan’ın banyosunda da sadelik ve modernizm ön planda. Beyaz ve krem dışında bir renk yok. Klasik bir banyo. Ama kesinlikle çarpıcı değil. Bir stilin imzasını taşımaktan çok sadeliği göze çarpıyor.

Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | 8

Kate Hudson banyosunu daha çok bir oda gibi tasarlamış. Küvetin olduğu alan tüm banyodan bağımsız gibi ve doğaya yakın olsunda camekanların hemen yanı başında. Romantik ve şık bir banyo. Böyle bir banyoda kendinizi prenses gibi hissedebilirsiniz. Varaklı aynalar ve şık koltuklar bu banyonun özel detaylarından.

Keyifli günler.

Kaynak : Ünlülerin Banyolarını Gözetliyoruz | Evmanya Magazin