Deracine'den cildinize sihirli bir dokunuş | 1PÜRÜZSÜZ CİLDİN SIRRI CEVİZ KABUĞUNDA GİZLİ

Yüzündeki siyah noktalara çare bulamayan, daha canlı ve pürüzsüz bir cildin hayalini kuranlar için çözüm Deracine’den geldi. Cevizin ciltte yarattığı mucizevi etkiyi içeriğine taşıyan DERACINE Bitkisel Özlü Peeling, yüzde 100 doğal ceviz kabuğu tanecikleri ile ciltteki gözenekleri temizliyor, siyah nokta oluşumunu önlüyor.

DERACINE Bitkisel Özlü Peeling ceviz kabuğunun yanı sıra içeriğinde bulunan Glikolik asit ve yüzde 100 bitkisel Complex D19 ekstresi sayesinde cilde tutunmuş ölü deri hücreleri yok ederek cildin yenilenmesine destek oluyor, ciltteki kolajen dokuları canlandırarak pürüzsüz bir cildin kapılarını açıyor.

Haftada 2-3 kez uygulayın

Tüm cilt tiplerine uygun olan DERACINE Bitkisel Özlü Peeling, temizlenmiş nemli yüz ve boyun bölgesine, dairesel masaj hareketleriyle uygulanmalı. Yağlı ya da karma cilt tiplerinde haftada 2 – 3 kez, kuru ya da normal cilt tiplerinde haftada 1 kez kullanılması yeterli. Temizlenmiş cilde uygulanan Bitki Özlü Peeling’den sonra kullanılan DERACINE Tonik ve cilde uygun DERACINE Bionem Nemlendirici ya da Anti-Aging Serisi kremleri ciltte istenilen en iyi sonuca ulaşılmasını sağlıyor.

Deracine Bitki Özlü Peeling – 50 ml Tüketici satış Fiyatı: 24 TL

Deracine Hakkında

Cilt sorunlarına bitkisel çözümler sunan, dermakozmetik ürün serisi Deracine, B’IOTA Laboratuvarları tarafından, eczane kanalında satışa sunulmak üzere üretilmiştir. Deracine, cilt problemlerinin tedavisinde bitki özleri ve doğal yağların uygun değer karışım formüllerinin elde edilmesiyle geliştirilmiştir. Bunun için en yüksek kalitedeki bitkisel aktiflerle çalışır. Deracine markası altında Kırışıklık, Nemlendirme, Temizlik, Güneş ve Selülit ürün grupları, cilt problemlerine yönelik tedavileri dermakozmetik ürünlerde arayan tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. Tüm Deracine ürünlerinin etkisi ve güvenilirliklerini değerlendirmek için Almanya’nın önde gelen Medikal Araştırma Kliniği Dermatest’te klinik çalışmalar gerçekleştirilmiştir.