Birkaç şeye dikkat ederek siz de imrenerek baktığınız güzeller gibi görünebilirsiniz. İşte size ipucu:

1) Kısa saçlar uzun saçlara oranla dha çekici görünmenizi sağlar. Yüz yapınıza uygun bir saç stili seçerek siz de müthiş bir görünüme sahip olabilirsiniz.

2) Sadece makyaj iyi görünmenize yetmez. Günde 8 saat uyumaya özen gösterin. Eğer gece bir partiye katılacaksanız gün içinde gözlerinizi dinlendirin.

3) Diş sağlığınıza önem verin. Gülümseme her kadına yakışır. Pırıl pırıl dişler gülüşünüze güzellik katar. Salatalık ve havuç gibi sebzeleri diş sağlığınız için bol bol tüketin.

4) Kendinizi sevin. Makyajınızı yaparken beğendiğiniz yerinizi ön plana çıkarın.

5) Doğal görünerek de seksi olabilirsiniz. Aşırı makyaj sizin seksi görünmenizi sağlamaz. Birkaç fırça maskara, hafif bir dudak parlatıcı ya da ruj sizi güzel gösterebilir.

6) “Kaşlarımı almaya asla cesaret edemem, kalında güzeldir” diyerek kaşlarını aldırmayan birçok model var. Kaşlarınızı aldırmaya karar verdiyseniz doğduğunuzdan beri size en yakışan kaş modelini tercih edin. Fazla tüyleri temizlerken aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Kaş alırken büyüten aynalardan kullanmayın. Bu gereğinden fazla tüy almanıza neden olabilir.

Sade ve Güzel Görünmenin Yolları
Makyaj kadınların en güçlü silahlarından biridir. Herhangi bir kusur ufak dokunuşlarla ortadan kaldırılabilir. Ancak arada yüzünüzü dinlendirmek gerekir. Makyajsız da güzel olunabildiğini haberimizi okuduktan sonra göreceksiniz!

Uykuya dikkat

Yeterince uyumak çok önemlidir. Yorgunluk insanın yüzünün çökmesini, gözlerinin solgun görünmesini sağlayan bir sorundur. Bu nedenle uykunuzu almaya özen gösterin.

Yüzünüzü soğuk suyla yıkayın

Yüzü soğuk suyla yıkamak canlanmasını sağlar. Ayrıca yorgunluk belirtilerinden de soğuk su sayesinde kurtulabilirsiniz.