Hayashi System Hinoki ile Saçlarınız Hayat Bulsun | 1Hayashi System Hinoki bakım serisi ile zayıf saçları ve cansız saç derisini sağlıklı hale getirmek mümkün. Üstelik Ekim ayı boyunca 80 TL’lik System Hinoki ürün alışverişine System Hinoki Şampuan hediye!

Günümüzde saç zayıflığı ve saç derisi problemleri artık her yaştan insanın yaşadığı sorunlar arasında yer alıyor. Bu problemlere stres, yaş, hormonal nedenler, diyet ve yanlış ürün kullanımı gibi birçok unsur neden olabiliyor. Hayashi System Hinoki serisi sorunları temelden çözmek için saçın yaşam kaynağı olan saç derisini yeniden yapılandırıyor. Böylece, kepek, tortu gibi birikimlerden arınmış, temiz ve sağlıklı bir saç derisi canlı ve parlak saçların da kaynağı oluyor.

Saç bakımını ve sağlığını yenilikçi ve modern ürünleriyle destekleyen Hayashi, “System Hinoki” serisi ile zayıf saçlara güç veriyor ve saç derisi için sağlıklı bakım önerileri sunuyor. Hayashi’nin zayıf saçlara özel bakım serisi System Hinoki; şampuan, krem, kuvvetlendirici ve tonik olmak üzere toplam 4 özel üründen oluşuyor.

Ekim ayında System Hinoki alanlar kazanıyor!

Hayashi saç ve saç derisi problemlerine çözüm bulmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Ekim ayı boyunca 80 TL’lik Hinoki ürün alışverişine System Hinoki Şampuan hediye ediliyor.

SYSTEM HINOKI ÜRÜNLERİ

System Hinoki Shampoo

Saç derisinin sağlığını arttıran, saça hacim veren ve parlaklık kazandıran ince telli saçların bakım şampuanı. Yağ, kepek ve tortuları gideriyor. Sık kullanıma uygun.

Kullanımı: Az miktarda şampuan saç derisine masaj yapılarak uygulanıyor ve birkaç dakika bekletilerek, ılık su ile durulanıyor.

Fiyatı: 250 ml 23.50TL – 950ml. 63.00TL

System Hinoki Conditioner

Saçı yağlandırmadan canlandıran, saç uçlarının kırılmasını ve saç derisinin kurumasını önleyen bakım kremi. Saçın kolayca açılmasını sağlarken saça hacim kazandırıyor.

Kullanımı: Şampuandan sonra az miktarda uygulanarak 1–2 dakika bekletiliyor ve bol su ile durulanıyor.

Fiyatı: 250ml. 32.00TL – 950ml. 80.50TL

System Hinoki Hair Thickener

Saçı yağlandırmayan formülüyle, saç telini kuvvetlendiriyor ve kalınlaştırıyor. Hafif tutucu etkisi olan ürün, fön öncesi kullanıldığında, saçın ısıdan etkilenmesini engelliyor.

Kullanımı: Islak saça az miktarda eşit olarak uygulanıyor.

Fiyatı: 250ml. 60.00TL

System Hinoki Plus

Saçın daha sağlıklı uzamasına yardımcı olan tonik, saç derisini canlandırıyor ve kuvvetlendiriyor. Kepek oluşumunu kontrol altına alırken saçın yapısını koruyor ve kalınlaştırıyor.

Kullanımı: Banyodan önce kullanıldığında saç derisindeki kepek ve aşırı yağ salgılamasını gidermeye yardımcı oluyor. Banyodan sonra kullanıldığında ise saçın yapısını güçlendirerek hızlı uzamasını sağlıyor. Saça püskürtülüp deriye friksiyon yapılarak uygulanıyor.

Fiyatı: 250ml. 81.00TL