Hello Kitty popüler bir Japon televizyon programı kahramanıdır. Hello Kitty makyaj uygulaması resimli anlatım makalemizde adım adım bu hayali kahramanın makyajını anlattık.

1.Adım
Göz kapaklarınıza primer sürün böylece makyajınız daha uzun süre dayanacak ve canlı gözükecektir.

2.Adım
Küçük bir göz farı fırçası kullanarak, tüm göz kapağının üzerine parlak pembe göz farı uygulayın.

3.Adım
Başka bir far fırçasını (tercihen küçük bir fırça olmalı) siyah bir göz farının içine batırın. Göz farı ışıltılı veya mata olabilir, tercih sizin.

4.Adım
Resimdeki gibi, siyah göz farı ve fırça ile smokey eye makyajı uygulayın. Yukarıya ve dışarıya doğru siyah göz farını sürün, ancak yine de göz kapağının merkezi ve göz kapağının iç köşesinde pembe far görünmelidir.

5.Adım
Beyaz bir göz farı yahut aydınlatıcı kullanarak, iç köşe ve kaş kemiğini vurgulayın. Diğer farlar yedirin, aydınlatıcının yalnız parlaklığı kalsın, neredeyse görünmez olsun.

6.Adım
Açılı eyeliner fırçası ve pembe göz farı kullanarak, yavaşça göz altına çizgi çekin. Yine diğer renklerle harmanlayın.

7.Adım
İster maskara isterseniz de takma kirpik kullanarak, göz makyajınızı tamamlayın.

1.Adım
Göz makyajına başlamadan önce dudaklarınıza kaliteli bir dudak kremi uygulayın.

2.Adım
Dudaklarınıza concealer sürün.

3.Adım
Resimdeki tonda olan pembe renkle dudaklarınıza kalem çekip sonra aynı renkle boyayın.

4.Adım
Açık pembe ruj ile dudaklarınızı üzerinden geçin.

5.Adım
Dudaklarınıza parlatıcı sürün.

Yüz makyajı
1.Adım
Hafif bir nemlendirici ya da yağsız güneş losyonu ile cildinizi makyaja hazırlayın.,

2.Adım
Fondöten ve concealer sürün. Fondöten yüzünüzden kalıp gibi durmamalı fakat varlığı görülmeli.

3.Adım
Yüzünüze pudra sürün.

4.Adım
Parlak pembe allıkla elmacık kemiklerinizi vurgulayın.

hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (1) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (2) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (3) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (4) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (5) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (6) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (7) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (8) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (9) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (10) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (11) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (12) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (13) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (14) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (15) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (16) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (17) hello_kitty_makyaj_uygulamasi_resimli_anlatim (18)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir