1 dakika ya da daha kısa bir sürede mükemmel görünmek ister miydiniz?

Daha önce pek çok güzellik önerisinde bulunduk ama bunlar emin olun diğerlerinden çok farklı!
İşte ne uygularken ne de sonrasında hiçbir sıkıntıyla karşılaşmayacağınızı düşündüğümüz mucize güzellik önerileri!

Buzda dans!
Yüzünüzü temizledikten sonra bir buz küpünü yüzünüzde gezdirerek eritin. Bu gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayacaktır.

Buz ile gelen muhteşem güzellik! için tıklayınız!

Gülsuyu mucizesi!
Gün içinde çantanızda bulundurmanız gereken ürünlerden biri de gülsuyu spreyi! Cildinizi kuru hissettiğiniz her an onu uygulayabilirsiniz. Ama yüzünüze sıktıktan sonra cildinizin onu emmesine izin vermelisiniz, ellerinizde bulunan bakterilerin yüzünüze transfer edilmesini istemeyiz!

Kuru Şampuanlar!
Öncelikle onların varlığına duacıyız! Kesinlikle can kurtarıcı özelliği olan bu ürünleri akşam yatmadan uygulamanızı tavsiye ederiz. Çünkü içerisinde bulunan pudra saçınızda yer yer beyazlıklar yaratabilir, geceden sıktığınızda saçınız pudrayı emecektir ve sabah yeni bir güne hazır olacaksınız!

Hafif masaj!
Ensenize yapacağınız ya da yaptıracağını bir masaj stresten dolayı kasılan kaslarınızın gevşemisinde ve kan akışınızın normale dönmesinde yardımcı olur. Yüzünüzdeki rahatlama hissine şaşıracaksınız!

Rujdan gelen güzellik!
Eğer makyaj yapmaya vaktiniz yoksa tek bir rujla dudak, göz hatta ve hatta yüz makyajınızı tamamlayabilirsiniz! Yanaklarda ve gözlerde dudaklarda olduğu kadar kullanımı abartmayın yeter! :)

İçi seni dışı beni!
Muzun harika bir ara öğün olduğu konusunda hem fikiriz değil mi? Önce ara öğün olarak muzunuzu bir güzel yiyin, ardından kabuğuyla yüzünüzde beliren ince çizgileri ovun. Bu işlemin ardından yaklaşık 4-5 dakika bekledikten sonra yüzünüzü durulayabilirsiniz.