Koku hafızası, bir filin hafızası kadar kuvvetli! Duygularımızla ve ruh halimizle özdeşleştirdiğimiz bu mucizevi aracılar sayesinde, yıllar önce hissettiğimiz bir şeyi aniden hatırlayabiliyor, çok uzaklara gidebiliyoruz. Parfümler de bu yüzden hayatımızın yerleşik bir parçası! Peki kokunla imza atarken, makyajınla bunu desteklemek ister miydin? Önerilerimiz senin için!

Şekerli ve aromalı kokular

Şekerli kokular kullanmayı seviyorsan, güleryüzlü ve renkli bir kadınsın! İnsanları gülümsetmek ve günlerini güzelleştirmek, günlük rutininin bir parçası. Böyle tatlı ve ışıltılı birine tavsiyemiz; pembe, altın, şeftali, pastel ve nude tonlar. Bu renkleri kahverengi eyeliner ya da kalemle tamamlayarak daha dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsin. Aynı rengin farklı tonlarıyla yapacağın göz makyajını, eyeliner ile süsleyip şeftali tonlarındaki allık ve rujla tamamlayarak, neşeli ruhunu dışarı yansıtabilirsin!

Çiçeksi ve taze kokular

Doğanın taze ve ferahlık veren kokuları vazgeçilmezsinse, sen enerjik ve yenilikçi bir kadınsın! Güçlü, bağımsız ve hareketli kişiliğin seni sen yapan en önemli parçan. Enerjine en iyi ayak uyduracak renkler; toprak ve bakır tonları, nefti yeşil, canlı ve neon renkler. Kahve tonlarıyla yapacağın dumanlı göz makyajını, nude bir rujla tamamlayabilir veya neon pembe gibi parlak renkli rujları, çok ince çekeceğin bir eyelinerla bütünleyerek enerjini tüm çevrene yayabilirsin!

Baharatlı ve cazibeli kokular

Baharatlı notalar içeren kokular favorilerinse, sen dikkat çekmeyi ve girdiğin ortamın havasını değiştirmeyi seviyorsun! Her daim cazibeli ve çekici olmak, senin ruhunda var. Bu kadar çekici bir kadına en çok füme, gri, siyah, kırmızı ve bordo tonları yakışır. Günlük makyajda kırmızı rujun çok kullanışlı olmadığını bildiğimiz için, siyah kuyruklu eyeliner çekmeni veya koyu tonlarda dumanlı göz makyajı yapmanı öneririz. Bu renkleri yavru ağzı tonlarında bir rujla tamamlayabilir, bronzlaştırıcı allıkla elmacık kemiklerine vurgu yapabilirsin. Belirgin gözlerin ve yüz hatların tüm bakışları üzerine toplayacak!

Kadın Parfümleri için tıklayınız!