Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık krepe balyaj nasıl yapılır resimli makalemizi sizler için hazırladık.
Krepe balyaj yani ombre yapımı saçların diplerinde saç uçlarına doğru koyudan açığa doğru renk tonunun açılmasıdır, Krepe balyaj için satılan set boyalardan veya röfle setinden alabilirsiniz.
Saçı 8,10 parçaya ayırın.İnce dişli bir tarakla krepe yaparak toplayın. Yani her tutamı ince bir tarakla tersine tarayarak krepe yapmış olun ki geçişli bir ton olsun direkt keskin çizgi olmasın. Bu şekilde her tutamdaki saçın neredeyse yarısı tepede toplanmış olsun ve boya kalan yarısına uygulansın. Her tutama röfle setinden çıkan fırça ile orieli uygulayın, alüminyum folyo ile sarın. Enselerden başlayıp önlere doğru bitirin ve beklemeye başlayın her 5 dk bir paketleri kontrol edin.Arzu ettiğiniz tonu elde edene kadar yaklaşık 20-25 dakika bekleyin.

Krepe balyaj demek saç diplerinin en koyu, saç uçlarına doğru rengin açılmasıdır.
Böylede saç rengi eşit bir şekilde dağılır.
Bu uygulama saçlarınıza röfle havası katar.
Krepe balyaj uygulamak için saçlarınızın boyalı veya boyasız olması sorun değildir.

Ombre saç yapımında saçınız muhakkak temiz olmalıdır. Ve 45 dakikadan fazla saçta boyayı tutmamalıdır. Saç diplerine değil, saç uçlarına sürmelidir boyayı.
Krepe balyaj nasıl yapılır resimlerimiz size yardımcı olacaktır.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Ombre Nasıl Yapılır?

Krepe Balyaj Nasıl Yapılır?

Krepe Balyaj Nasıl Yapılır?

Ombre Yapımı

Ombre Yapımı

Ombre Yapımı

Ombre Yapımı