Enerji Patlamasına Hazırlanın! sloganıyla yolan çıkan Matrix Socolor.Beauty canlı renkleri,yeni kesim modelleri ve mükemmel gölgeleri ile göz kamaştırıyor. Güneş ışıltıları ve tatlı keskin pasteller birbirine zıt ve koyu renklerle bir araya gelip coşkulu renkler oluşturuyor. 70’li ve 80’li yılların kendine has rahat stilleri taze dokunuşlarla hayat buluyor. Hareketli renkler ve şekillendirmeler ile eğlence saça ve makyaja tekrar dokunuyor.

Koyudan parlak renklere. Enerji patlamasına hazırlanın!!!

Renk ve Şekillendirmek en saf ve en canlı formunda!

Yeni kıvrımlar, dalgalanmalar, hareketli ve ahenkli renklerle şekiller yeniden canlılık kazanıyor!

‘Renk içinde renk tekniği’ ile renk skalasının sınırlarını zorluyoruz.

Yeni trendimizle özgüveni ve coşkuyu dışa vuruyoruz!

Kesme Şeker
Çarpıcı duruluk. Yumuşak dalgalarla seksi, modern bir peri. Hareketli kırpmalar havalanabilir ya da aşağı salınabilir. Derin mokkalar üzerinde açık tatlı sarı tonları göz alıcı etki yaratıyor.

Katlı Krema
Çarpıcı etki. Uzun saçtaki yumuşak hareketler katlı kesimle yüzü çevreliyor. Kremsi sarı mokka tonları karışımı koyudan açık tonlara geçişler yapıyor. Geometrik şekiller renklerle eşsiz bir harmoni yaratıyor.

Asil Kahveler
Çarpıcı doğallık. Hareketli katlar her an sahip olunması gereken çekici ve sade görünümü yaratıyor. Bukalemun stili kıvırcıktan düze keskin bir geçiş yapıyor. Natürel ve asil kahveler karamel parlak yansımalarla ışıldıyor.

Ateşli Bukleler
Çarpıcı kıvılcımlar. Buklelerin alevle patlaması. Kare katlar yüzü çevreleyip hacim kazanarak ilerliyor. Kızıl bakır tonlarındaki kıvrımlı tasarımlar görsel harekete yoğunluk veriyor.

Kızıl Kıvrımlar
Çarpıcı parlaklık. Yuvarlak dokunuşlu geometrik kesimler yüzü kavisli perçemlerle şekillendiriyor. İç kıvrımlar dışa dönüyor. Ahenkli kızıl gölgeler 3 boyutlu parlaklık etkisi yaratan renklerle ateşleniyor.

Sarı Enerji
Çarpıcı metropol. Saç dokusu ve hareketliliğiyle kışkırtın. Doğal şekillendirme 3 farklı görünüme dönüşüyor. Kesişen 3 sarı ton katlara belirginlik katıyor.

Matrix Socolor Beauty | 1

Matrix Socolor Beauty | 2

Matrix Socolor Beauty | 3

Matrix Socolor Beauty | 4Matrix Socolor Beauty | 5