Cilt kalitesini iyileştirmek amaçlı kullanılan ışık bazlı estetik tedaviler arasında, cildin yenilenmesinde en etkin çözümlerden birisi, Palomar Emerge Estetik Lazer.

FDA onaylı Palomar Emerge Estetik Lazer, cildin doğal yenileme sürecini harekete geçirerek kısa sürede tedavi ediyor. Dermatoloji alanındaki teknoloji kullanımının ileri aşamalarından olan Palomar Emerge Estetik Lazer, çatlak tedavisinde en üst seviyede memnuniyet sağlıyor. Palomar Emerge, Nişantaşı Marebelis Estetik Kliniği’nde uzmanlar tarafından uygulanıyor.

Cilt kalitesini iyileştirmek amaçlı kullanılan ışık bazlı estetik tedaviler arasında, cildin yenilenmesinde en etkin çözümlerden birisi, Palomar Emerge Estetik Lazer. Cilt üzerindeki çizgiler ve yapı hasarlarını tedavide sonucu kanıtlanmış, Amerikan FDA onaylı fraksiyonel lazer uygulaması, Türkiye’nin önde gelen estetik kliniklerinden Marebelis’te kullanılmaya başladı. Palomar Emerge Estetik Lazer’le ilgili yapılan çatlak iyileştirme çalışması sonucunda büyük oranda hastalar “çok memnun” olarak belirlenmiş.

Palomar Emerge Estetik Lazer

Palomar Emerge Estetik Lazer

Cilde esneklik veren dokunun hasar görmesi nedeniyle oluşan çatlaklar, kadın erkek çoğumuzun ortak problemi. Ergenlikten itibaren kilo alıp verme, kadınlarda hamilelik ve çeşitli hormonal nedenler cilt üzerinde çatlak oluşumuna sebep olabiliyor. Derinin orta tabakasında oluşan esnek liflerin kaybı, çatlak olarak tanımlanıyor. Bir kozmetik problem olarak kişileri oldukça rahatsız eden çatlakların tedavisine yönelik çalışmalar uzun yıllardır sürüyor. Karında, göğüslerde, kalçalarda hatta üst kol ve sırtta görülebilen çatlaklar için son yıllarda yapılan en etkili çalışmalardan biri olarak Palomar Emerge Estetik Lazer dikkat çekiyor. Palomar Emerge Estetik Lazer, konusunda dünyanın en prestijli kurumlarından FDA (Amerikan Sağlık ve İlaç Örgütü) tarafından onaylanmış bir tedavi.

Palomar Emerge Estetik Lazer’de tedavi için kullanılan ışın derinin alt tabakasına çok ince noktalarla iner. Belli aralıkları bulunan, gözle görülmeyecek çapta noktaların fraksiyonel etkisi sayesinde cilt kendini yenilemeye geçer, aralarında kolajen oluşumu oluşur ve çatlaklar gözle görülür şekilde azalır. Üst tabakayı zedelemeden, cildin doğal yenileme özelliğini harekete geçiren uygulama sayesinde elastin ve kolajen üretimi başlar ve cilt üzerinde görünen kırışıklık, çizgi ve çatlaklar yok olmaya başlar. Lazerin olası etkilerini kontrol etmek üzere o cilde ve çatlağa uygun şekilde işlem yapılması ve seans aralarında gerekirse doğru kozmetiğin kullanılması gerekebilir. Böylelikle en etkili sonuç yaratılır.
Marebelis Estetik Kliniği Medikal Direktörü Dr. Ali Osman APAYDIN “Marebelis Klinik’te kullandığımız tedavilerden biri olan Palomar Emerge Estetik Lazer ile ciltteki çizgileri ve özellikle çatlakları büyük ölçüde yok edebiliyoruz. Hastanın cilt tipine ve ihtiyaca göre kombine tedaviyle en iyi sonuca ulaşıyoruz. Non-Ablative Fraksiyonel Lazer teknolojisine hakim Palomar Emerge Estetik Lazer son derece güvenli ve rahat bir uygulama” diye belirtiyor.

Tüm medikal ve cerrahi estetik uygulamalarında olduğu gibi Palomar Emerge Estetik Lazer’de de uygulamada uzmanlık önem taşıyor. Palomar Emerge Estetik Lazer cildin ihtiyacına göre 15 gün aralıkla 6 defa uygulanıyor. Her uygulama yaklaşık 30 dakika sürüyor. Uygulama sonrasında çok hafif kızarıklık görünmekle beraber yan etki yaşanmıyor.

*Bütün hastalar tedaviden çok memnun (%71,4) veya orta memnun (%28,6) kalmışlardır. Thomas Jefferson University Philedelphia.